Şampon natural pentru păr gras

1 77738 original jpg jpeg

Frumuseţea părului este afectată în fiecare zi de produsele folosite, umiditate şi alţi factori externi. Dar problemele podoabei capilare (părul gras, mătreaţa, pierderea firelor de păr) pot fi combătute prin folosirea unui şampon pe bază de ingrediente naturale.

Cele mai multe femei se confruntă cu păr gras. Dacă eşti una dintre persoanele care au părul gras şi care trebuie să îl spele în fiecare zi, înseamnă că scalpul produce sebum într-o cantitate mare. Nu este nimic anormal; trebuie doar să rezolvi această problemă într-un mod eficient – căutând cauza principală.

Scalpul care produce mult sebum duce la îngrăşarea părului. Foliculii de păr produc uleiuri naturale care ne hrănesc scalpul şi părul. Aceste uleiuri acţionează ca un scut pentru păr şi scalp, protejându-l de daunele cauzate de razele soarelui  şi alţi factori externi. Deşi acest lucru nu este un motiv de îngrijorare, părul gras este inestetic. În plus, excesul de sebum captează şi particulele de praf uşor.

Principalele cauze pentru care scalpul produce o cantitate mare de sebum pot varia de la ereditate, la alimentaţie sau stilul de viaţă. S-ar putea să fie nevoie să foloseşti un şampon special – special pentru tipul de păr pe care-l ai.

Nu vei reuşi să combaţi această problemă spălând podoaba capilară zilnic. Spălarea excesivă va afecta uleiurile naturale produse de scalp. Aşadar, scalpul sfârşeşte prin a produce mai mult sebum. Ce poţi face? Ai o singură variantă de răspuns: prepară-ţi singură un şampon.

Şamponul natural este foarte eficient, curăţând părul fără a-l afecta. Ingredientele de care ai nevoie le ai deja în bucătărie.

Iată care este reţeta şamponului pentru părul gras!

Ai nevoie de:

-    1 lingură de bicarbonat de sodiu

-    1 lingură de oţet de cidru de mere

Aceste două ingrediente snt foarte eficiente, ele având capacitatea de a combate problema sebumului excesiv. Atât bicarbonatul de sodiu, cât şi oţetul de cidru de mere conţin agenţi de curăţare – ei dizvoltă particulele uscate ale scalpului şi încetineşte cantitatea de sebum produs.

Cum le foloseşti:

Spală părul, pune-ţi în mână bicarbonatul de sodiu şi aplică-l pe scalp şi păr. Clăteşte. Pune oţetul în 500 ml apă, după care clăteşte podoaba capilară din nou.

Repetă tratamentul o dată pe săptămână. Vei observa cum părul îşi va recăpăta strălucirea şi frumuseţea. Oţetul şi bicarbonatul de sodiu formează cel mai bun remediu împotriva părului gras.Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg