Scapă de cearcăne: 6 sfaturi pentru a găsi produsul ideal

1 67920 original jpg jpeg

Produsele anticearcăn sunt minunate, mai ales în perioadele aglomerate, în care uiţi şi cum e să dormi nopţile. Sunt extraordinare fiindcă te fac să te simţi fresh după ore întregi de lucru sau de petrecut în cluburi, însă este destul de greu să descoperi care din multitudinea de branduri este potrivit pentru tine.

Este adevărat că nu poţi pur şi simplu să te duci la cumpărături şi să arunci în coş primul anticearcăn descoperit la raft.  Ai putea arăta mai rău după ce îl foloseşti,decât arătai înainte. De aceea ai nevoie de câteva sfaturi care te vor ajuta să selectezi şi să foloseşti cel mai bun produs,astfel încât să obţii o acoperire perfectă,de fiecare dată. 

1. Stabileşte care sunt aşteptările tale reale

Poate părea evident,dar atunci când alegi un anticearcăn trebuie să ţii cont de aşteptările şi nevoile tale legat de acest produs. Poate ai nevoie de mai multă hidratare şi strălucire în jurul ochilor sau poate ai pielea delicată ori te confrunţi cu pete solare şi îţi e de folos o cremă cu mai mult pigment şi care să fie mai de durată. Totul este important,aşa că tu ştii cel mai bine ce îi trebuie pielii tale.

2. Ia un corector potrivit tenului tău

Când vine vorba de culoare unui anticearcăn,este bine să ştii că nu toate se potrivesc tuturor. Alege produsul în tonuri piersică pentru a neutraliza cercurile întunecate de sub ochi sau tonuri de galben pentru a scăpa de petele de roşeaţă.

3. Nu-l folosi în exces

Un anticearcăn trebuie folosit cu zgârcenie,doar în zona ochilor,altfel,utilizat în exces,acesta va compromite textura pielii şi va sublinia liniile fine. Mai mult,anticearcănul nu trebuie să lumineze prea mult pielea din jurul ochilor,ci trebuie să se potrivească tonului fondului de ten,în caz contrar va părea artificial,iar tu nu vrei asta.

4. Foloseşte creme diferite pentru diferite zone ale feţei

Regula generală este aceea de a folosi un anticearcăn fluid pentru ochi şi un anticearcăn cremă pentru restul feţei.  Dacă alegi un singur anticearcăn,acesta trebuie să ofere suficient pigment pentru a acoperi unele defecte ale feţei,dar,de asemenea,trebuie să hidrateze bine pentru a putea fi folosit în jurul ochilor.

5. Se aplică mereu peste fondul de ten

Anticearcănul se aplică întotdeauna după fondul de ten. Rolul fondului este de a uniformiza tonul pielii,iar anticearcănul ar trebui să acopere doar petele şi umbrele de sub ochi.

6. Foloseşte o pensulă pentru aplicare

Ai nevoie de o pensulă pentru a aplica anticearcănul. Pui o cantitate mică de corector pe ea şi apoi aplici în colţul intern al ochiului pentru luminozitate.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg