Scapă de punctele negre!

1 67535 original jpg jpeg

Dincolo de riduri şi de coşurile care îţi strică imaginea, o problemă des întâlnită sunt punctele negre care se găsesc de obicei pe nas şi pe bărbie. Le-ai scoate într-o clipită, dar rişti să-ţi laşi semne vizibile şi să-ţi învineţeşti zona respectivă. Cum să scapi de ele fără mari riscuri?

Punctele negre sunt pori plini de sebuum care,în contact cu aerul,se înnegresc. Cu cât le laşi mai mult să se întărească pe faţă,cu atât va fi mai greu să le scoţi şi vei lăsa o gaură inestetică în acea parte a feţei. De aceea,este foarte important să previi apariţia lor şi să le scoţi atunci când încep să apară.

Tenul cu puncte negre trebuie curăţat în profunzime cel puţin o dată pe săptămână. Primul pas în acest sens este să-ţi faci o infuzie cu ceai de muşeţel. Fierbi apă într-un vas,adaugi pliculeţele de ceai sau de plantă uscată şi stai deasupra vasului cel puţin 10 minute,acoperindu-ţi capul. Dacă este prea puternic aburul,ia pauze scurte astfel încât să nu te opăreşti.

Dacă punctele negre sunt puţin vizibile,te poţi folosi de un prosop cu care să freci faţa.  Pentru cele adânci,înfăşoară vatăsau tifon pe buricele degetelor şi preseazăpielea. Mişcările trebuie să fie uşoare,astfel încât să nu învineţeşti zona. Evită să foloseşti unghiile. După ce ai curăţat faţa,curăţă zona cu un burete îmbibat cu apă rece sau aplică o loţiune astringentă.Şi plasturii te ajută să scapi de punctele negre. Îi umezeşti pe una dintre părţi şi-i aplici pe zona afectată. Dupa ce se usucă,se dezlipesc încet. Mai poţi aplica şi măşti special concepute în acest sens. Aplici crema pe faţă,o laşi să se întărească şi o desprinzi ca o peliculă de pe faţă.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg