Scapă de riduri în mod natural!

1 65017 original jpg jpeg

Ne dorim să avem o piele sănătoasă, frumoasă şi strălucitoare. Multe dintre produsele cosmetice care conţin substanţe chimice, sunt pline de toxine care dăunează pielii în timp.

Iată cinci ingrediente naturale care îmbunătăţesc textura pielii:

1. Coenzima Q10

Corpurile noastre au nevoie de CoQ-10 pentru a neutraliza radicalii liberi din celule,dar celulele vor produce mai puţin pe măsură ce înaintăm în vârstă. Adăugarea de CoQ10 în rutina de frumuseţe poate ajuta în luptă împotrivapieliiîmbătrânite,ţine celulele sănătoase şi stimulează apariţia de celule bătrâne.

2. Acidul hialuronic

Acidul hialuronic este un compus natural care se găseşte în piele,pe care o menţine hidratată şi încurajează regenerarea ţesuturilor şi dă un aspect tânăr pielii. Un puternic agent anti-îmbătrânire,acidul hialuronic ajută pielea şi atenuează liniile fine şi ridurile de pe faţă.

3. Vitamina C

Pe măsură ce îmbătrânim,corpul nostru încetinineşte producţia de colagen şi elastină,ambele menţin pielea puternică,flexibilă şi rezistentă. Antioxidanţii găsiţi în vitamina C stimulează producţia de colagen şi minimizează liniile fine,ridurile şi cicatricile de pe piele. Forma solubilă de vitamina Ceste mai puţin iritantă,mai puternică şi mai bine absorbită de piele.

4. Ceramidele

Ceramidele sunt un tip de lipide găsite în membrana celulelor. Ele ajută la menţinerea celulelor pielii,formând un strat protector şi menţin pielea hidratată. Nivelul de ceramide scade pe măsură ce îmbătrânim şi asta duce la deshidratarea pielii. Completarea nivelului de ceramide a pielii va ajuta la restabilirea şi fortificarea barierei hidro-lipidice,ajutând-o să arate mai tânără.

5. Extractul de ceai verde

Ceaiul este încărcat cu substanţe nutritive numite polifenoli,care s-au dovedit benefici împotriva radicalilor liberi. Studiile arată că ingredientele din ceaiul verde pot reduce daunele produse de soare şi te protejează împotriva cancerului de piele atunci cand este aplicat local. Folosind extractul de ceai verde sub protecţia solară poţi oferi o doză suplimentară de protecţie pentru piele. Polifenolii din creme şi lotiunivor ajuta semnele lente de îmbătrânire şi vor reduce apariţia ridurilor.Acordă o atenţie deosebită ingredientelor pe care le conţin cremele sau loţiunile pe care obişnuieşti să le foloseşti în mod regulat. Toate produsele cosmetice trebuie să fie verificate ca să nu conţină ingrediente nocive sau toxice,cum sunt parabenii,sulfaţii,siloxanii,vitamina A (retinol),etc. Aceste ingrediente sunt asociate cu efecte negative asupra sănătătii şi ar trebui evitate.Recente

Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg