Scapă de riduri în mod natural!

1 65017 original jpg jpeg

Ne dorim să avem o piele sănătoasă, frumoasă şi strălucitoare. Multe dintre produsele cosmetice care conţin substanţe chimice, sunt pline de toxine care dăunează pielii în timp.

Iată cinci ingrediente naturale care îmbunătăţesc textura pielii:

1. Coenzima Q10

Corpurile noastre au nevoie de CoQ-10 pentru a neutraliza radicalii liberi din celule,dar celulele vor produce mai puţin pe măsură ce înaintăm în vârstă. Adăugarea de CoQ10 în rutina de frumuseţe poate ajuta în luptă împotrivapieliiîmbătrânite,ţine celulele sănătoase şi stimulează apariţia de celule bătrâne.

2. Acidul hialuronic

Acidul hialuronic este un compus natural care se găseşte în piele,pe care o menţine hidratată şi încurajează regenerarea ţesuturilor şi dă un aspect tânăr pielii. Un puternic agent anti-îmbătrânire,acidul hialuronic ajută pielea şi atenuează liniile fine şi ridurile de pe faţă.

3. Vitamina C

Pe măsură ce îmbătrânim,corpul nostru încetinineşte producţia de colagen şi elastină,ambele menţin pielea puternică,flexibilă şi rezistentă. Antioxidanţii găsiţi în vitamina C stimulează producţia de colagen şi minimizează liniile fine,ridurile şi cicatricile de pe piele. Forma solubilă de vitamina Ceste mai puţin iritantă,mai puternică şi mai bine absorbită de piele.

4. Ceramidele

Ceramidele sunt un tip de lipide găsite în membrana celulelor. Ele ajută la menţinerea celulelor pielii,formând un strat protector şi menţin pielea hidratată. Nivelul de ceramide scade pe măsură ce îmbătrânim şi asta duce la deshidratarea pielii. Completarea nivelului de ceramide a pielii va ajuta la restabilirea şi fortificarea barierei hidro-lipidice,ajutând-o să arate mai tânără.

5. Extractul de ceai verde

Ceaiul este încărcat cu substanţe nutritive numite polifenoli,care s-au dovedit benefici împotriva radicalilor liberi. Studiile arată că ingredientele din ceaiul verde pot reduce daunele produse de soare şi te protejează împotriva cancerului de piele atunci cand este aplicat local. Folosind extractul de ceai verde sub protecţia solară poţi oferi o doză suplimentară de protecţie pentru piele. Polifenolii din creme şi lotiunivor ajuta semnele lente de îmbătrânire şi vor reduce apariţia ridurilor.Acordă o atenţie deosebită ingredientelor pe care le conţin cremele sau loţiunile pe care obişnuieşti să le foloseşti în mod regulat. Toate produsele cosmetice trebuie să fie verificate ca să nu conţină ingrediente nocive sau toxice,cum sunt parabenii,sulfaţii,siloxanii,vitamina A (retinol),etc. Aceste ingrediente sunt asociate cu efecte negative asupra sănătătii şi ar trebui evitate.Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg