Se au ca şoarecele şi pisica!

1 51995 original jpg jpeg

În general, certurile dintre vedete dispar într-un zâmbet larg pe covorul roşu, de dragul bliţurilor şi al fanilor. Dar între starurile de mai jos nu mai e cale de întors pe drumul amiciţiei!

Kanye West vs  Taylor Swift

Acum trei ani,iubitul vedetei de reality-show Kim Kardashian îi smulgea cântăreţei country microfonul din mână,chiar în toiul discursului acesteia de mulţumire pentru trofeul la categoria cea mai bună artistă,din cadrul Premiilor MTV Video Music Awards. De-atunci,cei doi nu-şi mai rostesc nici numele,darămite să dea ochii unul cu altul.

Stephen Baldwin vs  Kevin Costner

simeon stalpnicul png

Povestea lor e reprezentativă pentru mottoul „Niciodată să nu faci afaceri cu prietenii!”. Cei doi,foşti asociaţi,se luptă acum pe sălile tribunalului. Motivul:Stephen susţine că a fost înşelat de Costner în a-şi vinde acţiunile pe care le deţinea într-o companie petrolieră. Iar acum Baldwin îi cere actorului din „Bodyguard” 20 de milioane de dolari daune morale!

Mariah Carey vs Eminem

simeon stalpnicul png

Mai au puţin şi împlinesc un deceniu de când se urăsc! Diva pop s-a simţit extrem de ofensată,când,prin 2002,Eminem făcea publică legătura lor intimă. În replică,ea l-a făcut cu ou şi cu oţet pe artistul originar din Detroit,culmea culmilor fiind alintul „obsedat sexual”.

Angelina Jolie vs  Chelsea Handler

simeon stalpnicul png

Brunetă,actriţă,viitoarea soţie a lui Brad Pitt. Blondă,comediant,cea mai bună prietenă a lui Jennifer Aniston. Ce putea să iasă din combinaţia asta decât o duşmănie adevărată?! Chelsea,gazda emisiunii „Chelsea Lately” de pe postul E! TV,a făcut-o pe Angie,în direct,„distrugătoare de căsnicii”. Şi n-a primit niciun comentariu înapoi!

Bette Davis vs Joan Crawford

simeon stalpnicul png

Ura uneia pentru cealaltă e legendară! De-a lungul anilor,s-a zvonit că Bette i-ar fi respins avansurile bisexualei Joan,care,ca să se răzbune,i  l-a furat pe Franchot Tone,cu care s-a şi căstorit. Sentimentele lor de antipatie au atins cote de-a dreptul periculoase la filmările pentru „What Ever Happened to Baby Jane?”,când Bette ar fi trebuit să mimeze o lovitură dată lui Joan,soldată însă cu... vărsare de sânge şi trei copci.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg