Se va întoarce Tiger Woods pe terenul de golf? Ce spune sportivul despre accidentul prin care a trecut

1 tiger woods jpg jpeg

Americanul Tiger Woods este considerat unul dintre cei mai importanţi şi cunoscuţi jucători de golf din întreaga lume, iar de curând, sportivul a dat primele declaraţii cu privire la accidentul rutier prin care a trecut. Este pregătit acesta să se întoarcă la viaţa sportivă?

La începutul acestui an, Tiger Woods a trecut printr-un accident rutier, în urma căruia s-a ales cu răni grave. În momentul impactului, din California, sportivul conducea cu o viteză dublă, faţă de limita legală, iar într-o secundă de neatenţie, maşina a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat de câteva ori. Deşi este un campion a lumii sportive, iar în momentul acestui episod avea o condiţie fizică de invidiat, Tiger Woods a fost rănit, iar acum încă se află sub supraveghere medicală. Iată ce spune Woods cu privire la acest episod dureros! 

Recuperarea medicală, cel mai greu moment din viaţa sa

Medicul care îl ţine sub supraveghere pe Woods a specificat într-o declaraţie oficială că acesta a suferit fracturi deschise, în special la nivelul tibiei, iar piciorul său drept este cel mai afectat. Până în prezent, sportivul a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale complicate, iar într-un interviu pentru Golf Digest, Tiger a declarat că niciun eşec al carierei sale nu se compară cu durerea pe care a simţit-o în urma accidentului: „Este total diferit, am avut mai multe răni în trecut, însă această recuperare este cel mai dureros lucru experimentat vreodată‟, a declarat acesta. 

Se mai gândeşte Woods să revină pe terenul de golf?

În timp ce Tiger Woods îşi revine încet, fanii aşteaptă cu nerăbdare să afle dacă acesta va reveni pe terenul de golf. Deşi cu toţii speră să îl vadă din nou jucând, Tiger a declarat că momentan nu se poate gândi la cariera sa sportivă: „Kinetoterapia mea mă ţine ocupat. Am o rutină zilnică şi acum sunt concentrat doar pe obiectivul meu numărul unu: mersul pe cont propriu şi nimic altceva, nu mă pot gândi la asta‟, a declarat acesta.

Potrivit Golf Digest, Woods se recuperează încet şi nu se ştie cât trebuie să mai aştepte pentru a-şi reveni complet. Singurul lucru de care este entuziasmat Woods în această perioadă este faptul că îşi poate antrena partea superioară a corpului: „Singurul lucru frumos este faptul că am capacitatea de a rămâne puternic şi de a-mi antrena partea superioară a corpului, ceea ce este minunat‟, a subliniat Tiger.

Sursă foto: Shutterstock Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg