Secretele lui Kendall Jenner pentru silueta de model. Ce alimente consumă zilnic

1 kendall jenner jpg jpeg

La vârsta de 26 de ani, Kendall Nicole Jenner sau „Kenny‟, aşa cum îi spun apropiaţii, are o carieră apreciată în modelling şi asta datorită aspectului său fizic impecabil. Kendall nu se bazează doar pe avantajele vârstei, ci mai mult pe regulile de nutriţie pe care le respectă cu stricteţe.

Kendall Jenner era încă din adolescenţă un model pentru colegele sale de liceu, în ceea ce priveşte silueta. Datorită aspectului fizic, a fost aleasă să fie una dintre majoretele echipei de fotbal a şcolii sale. În paralel, Kendall participa şi la şedinţe foto. Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute fotomodele din industrie, reuşind să arate din ce în ce mai bine. De-a lungul anilor, Kendall a mărturisit că face eforturi pentru silueta sa. Iată ce obiceiuri alimentare are vedeta!

Alimentele preferate?

Kendall Jenner consumă în fiecare zi fructe şi legume, acestea fiind alimentele sale preferate. Ea postează des pe Instagram fotografii cu ceea ce mănâncă, adesea salate sau mixuri de legume. De asemenea, la micul dejun iubeşte să consume: avocado, ouă sau ovăz.

Citeşte şi: Ce mănâncă viitoarea regină într-o zi. Kate Middleton are şi o plăcere nevinovată: desertul cu caramel

Citeşte şi: Victoria Beckham mănâncă acelaşi lucru de 25 de ani! David Beckham: Doar când era gravidă a gustat altceva!”

Hidratarea, o componentă cheie a dietei

Pentru a fi în formă, Kendall Jenner consumă multe lichide şi nu este zi în care să sară peste acest obicei foarte sănătos. Hidratarea este o componentă cheie a dietei sale. Ea bea multă apă şi uneori, până la 2,8 litri. Se ştie că apa accelerează metabolismul, ajută la slăbit şi în procesul de diestie şi, de asemenea, conferă strălucire pielii. 

Consumul de brânză este limitat

În alimentaţia sa, modelul limitează consumul de brânză, deoarece consideră că acest lucru o ajută să îşi menţină greutatea la cote optime şi să aibă o piele strălucitoare. Nutriţioniştii recomandă în dietele de slăbit consumul limitat de brânză, deoarece majoritatea brânzeturilor sunt bogate în grăsimi saturate.

Plăcerile vinovate: ciocolată şi chipsuri

Kendall Jenner recunoaşte că gustările sunt slăbiciunile sale. Între mese, modelul obişnuieşte să mănânce: unt de arahide sau hummus cu morcovi. În zilele în care se abate de la dietă, ea consumă: ciocolată sau chipsuri.

Sursă foto: Shutterstock, Instagram



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg