Secretele unui machiaj impecabil

1 47082 original jpg jpeg

Dacă vrei un machiaj reuşit, trebuie să respecţi anumite reguli: nu te machia la lumină artificială şi nu aplica mai mult de două straturi de rimel. Astfel, îţi păstrezi farmecul natural şi expresia tinerească.

Pe aceeaşi temă:

Trucuri pentru un machiaj care întinereşte

Ce trebuie să ştii când alegi cosmeticele

1. Hidratează-ţi pielea în fiecare zi

Să ai o piele sănătoasă este o prioritate. Hidratând-o dimineaţa şi seara,vei preveni şi estompa ridurile şi vei avea un ten ferm şi strălucitor. Machiajulse realizează mult mai uşor pe un ten sănătos decât pe unul ridat sau cuprobleme. Când îţi îngrijeşti tenul,foloseşte întotdeauna mişcări fine şidelicate,pentru a evita înroşirea sau agresarea pielii.

2. Respectă etapele machiajului

Începe întotdeauna cu tenul. Aşa cum un tablou are nevoie de un fond,şitenul tău are nevoie de o bază. Aplică aşadar un anticearcăn (într-o nuanţă maideschisă decât cea a fondului de ten) sub ochi şi pe zonele unde ai pete saumici imperfecţiuni,apoi un fond de ten pentru a uniformiza. Acum e momentul săte ocupi de ochi. Aplică fardul de pleoape şi rimelul. După ce fondul de ten afost absorbit de piele,foloseşte un fard pastelat pentru a da culoare obrajilor.La final,aplică un ruj sau un luciu debuze.

3. Machiază-te la o lumină naturală

Lumina artificială poate fi înşelătoare,de aceea încearcă să te machiezila o lumină naturală. Aceasta te va ajuta să alegi nuanţele mai uşor,pentru afi sigură de rezultatul dorit. Când te machiezi în baie,verifică la lumina dela geam dacă machiajul obţinut este echilibrat şi că nuanţele folosite sepotrivesc între ele.

4. Foloseşte culori din aceeaşi gamă

Pentru un rezultat natural,culorile trebuie să fie neutre. Foloseşte unfond de ten apropiat de nuanţa pielii,un fard de obraz roz sau corai şi umbresubtile pe pleoape,în nuanţe de bej şi alună. Pentru un machiaj de seară,îndrăzneşte să porţi nuanţe mai puternice pe pleoape şi,de ce nu,un machiajsmokey eyes. Poţi totodată să înlocuieşti negrul cu maro,cu gri închis sau cualbastru.

5. Evită machiajul puternic

Un machiaj reuşit înseamnă un machiaj delicat şi sub nicio formă,mai alesseara,nu trebuie exagerat. Încearcă să nu-ţi conturezi ochii foarte tare,săai un echilibru între buze şi ochi (dacă ochii sunt machiaţi foarte puternic,buzele trebuie să fie naturale) şi să nu aplici multe straturi de rimel,deoarece genele vor avea un aspect încărcat şi se vor lipi între ele.

Sfat:Primăvara aceasta mizează pe machiajul ochilor. Aceştia trebuiepuşi în valoare,în timp ce buzele rămân neutre. Foloseşte rujuri în nuanţenaturale,precum roz,piersică şi corai.Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg