Secretul frumuseţii. Actriţa Kate Winslet se machiază în funcţie de ciclul ei menstrual

1 kate winslet bun shutterstock 109671110 jpg jpeg

Are 45 de ani, dar nu arată trecută de 35, motiv pentru care a şi devenit, la finalul acestei veri, ambasadoarea unui mare brand de produse cosmetice.

Actriţa din filmul „Titanic” este obişnuită cu machiajul de film, folosindu-l de fiecare dată când se află în faţa camerei de luat vederi. În îndelungata ei carieră, vedeta a avut ocazia de-a fi machiată de cei mai buni make-up artişti din lume, de la care a învăţat tot felul de trucuri. Unul dintre aceste trucuri este să ţină cont de perioada lunii în care se află atunci când îşi aplică fondul de ten. Dar mai bine să o lăsăm pe ea să ne explice...

Kate e de părere că este o idee minunată să amesteci diferite nuanţe de fond de ten în funcţie de ciclul menstrual. Toate femeile ştiu cât de complicat poate fi să găseşti nuanţa perfectă de fond de ten, iar Winslet atrage atenţia că pentru ea devine o misiune aproape imposibilă atunci când se află la ciclu.   

Actriţa devenită imaginea unui mare brand de cosmetice a dezvăluit, în revista Allure, că, atunci când este la menstruaţie, tenul ei este şi mai pretenţios ca de obicei. Soluţia pentru a se prezenta în faţa lumii mai mult decât decent? Amestecă mai multe nuanţe de fond de ten până găseşte combinaţia ideală pentru chipul ei.

„În funcţie de ciclul meu, pielea mea poate fi mai sensibilă”, a mărturisit vedeta pentru revista mai sus menţionată. „În primele zile de ciclu, tenul meu este destul de echilibrat, compact. Pe la mijloc, însă, totul se inflamează parcă, aşa că mă văd nevoită să amestec mai multe tonuri de fond de ten, pentru a ajunge să-l găsesc pe cel potrivit mie.”

Vedeta britanică a recunoscut, de asemenea, că a început să descopere şi primele semne ale îmbătrânirii în pandemie. Dar, în loc să-şi plângă de milă că a ajuns în acest moment mai puţin plăcut al vieţii, Kate şi-a propus să accepte situaţia şi schimbările naturale prin care trece corpul ei la această vârstă.

„Mi-am dat seama, în ultimul an, cum se schimbă faţa mea şi am observat asta doar pentru că am avut mai mult timp la dispoziţie”, a declarat uşor amuzată Winslet. „Mi-am propus – pentru binele meu – să fiu îngăduitoare cu mine. Mă aflu la vârsta la care lucrurile se schimbă constant”, a conchis diva hollywoodiană.

Kate Winslet a devenit ambasadoarea L'Oréal Paris alături de alte nume celebre, precum Viola Davis, Eva Longoria, Helen Mirren, Elle Fanning, Aja Naomi King şi Camila Cabello, şi, odată semnat contractul, şi-a propus să-şi folosească notorietatea şi vocea pentru a încuraja femeile să se simtă bine în pielea lor.

„Mie mi-a luat ceva până să ajung să fiu mulţumită cu mine, să ajung să-mi accept defectele. Mă bucur să le pot spune femeilor că avem nevoie de curaj şi putere pentru a crede că merităm tot ceea avem şi suntem”, a adăugat actriţa.

Foto - ShutterstockRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg