Secretul mariajului solid pe care îl au Kate şi William. Nu se abat de la această regulă

1 shutterstock 1628782402 jpg jpeg

Nu e uşor să trăieşti sub lupa unui microscop. Deşi membrii Casei Regale beneficiază de o mulţime de privilegii, lipsa spaţiului privat şi faptul că sunt mereu în gardă îi duce adesea la extenuare. Ducesa de Cambridge pare să se adune cel mai repede în faţa fanilor şi a curioşilor din lumea întreagă. Ba mai mult, Kate deţine şi un secret, o regulă, de fapt, de la care nu se abate când vine vorba despre căsătoria cu Prinţul William.

În timp ce Ducele este de o viaţă în sânul Familiei Regale, Kate a adoptat stilul de trai regal de aproximativ 20 de ani, timp în care neînţelegerile, despărţirile şi scandalurile amoroase nu au stat departe nici de ei. Cu toate acestea, au depăşit situaţiile-limită, au împreună trei copii, iar rolul de echipă solidă li se potriveşte mănuşă. Kate şi William au, de asemenea, şi o regulă strictă, de la care nu se abat, care îi ajută să ţină mariajul puternic şi să nu-i ştirbească valoarea.

William şi Kate, mai apropiaţi ca niciodată

A fost şocantă decizia cuplului Harry-Meghan de a părăsi Casa Regală, cu atât mai mult pentru Ducii de Cambridge. Cu toate acestea, perechea a demonstrat încă o dată că deţine secretul unui mariaj solid şi face faţă cu brio îndatoririlor regale. Cu trei copii şi cu un program tot mai aglomerat, ai fi zis că Ducii de Cambridge sunt victime sigure ale conflictelor în căsnicie.

Regula în căsnicie de la care nu se abat Ducii

De-a lungul timpului, Willliam şi Kate au aplanat conflictele care puteau să le detrame povestea de dragoste, de la fotografii indecente, la zvonuri de infidelitate cu William şi vecina Rose Hanbury în centrul atenţiei. I-a ajutat se pare şi modul cum au ştiut să respecte regula stabilită la începutul relaţiei. Este vorba despre obiceiul de a nu aşeza noaptea capul pe pernă, dacă sunt supăraţi unul pe celălalt, ci să discute până lămuresc orice problemă le poate ataca mariajul.

@shutterstockRecente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg