Secretul unui păr mătăsos: înlocuieşte şamponul cu balsam

1 72933 original jpg jpeg

O dată pe săptămână, când îţi cureţi părul, spală-te cu balsam în loc de şamponul obişnuit. Podoaba ta capilară va căpăta un luciu natural, iar firul de păr va fi mai rezistent şi mai sănătos.

Alternează spălatul părului cu şampon cu balsam şi te vei bucura de beneficiile pe care le aduce părului acest produs de îngrijire. Acesta este unul din cele mai în vogă trenduri în materie de frumuseţe,iar rezultatele sunt mai mult decât spectaculoase.

Balsamul curăţă părul,îl hrăneşte de la rădăcină la vărfuri şi întăreşte,ca să facă faţă precipitaţiilor şi frigului. Dacă te speli pe cap de două ori pe săptămână,foloseşte balsamul la una din spălări.

Secretul unui par matasos-Trebuie să te clăteşti bine

Experţii în stilizarea podoabei capilare spun că ultima fiţă,cel puţin în afara graniţelor,în ceea ce priveşte părul este spălatul cu balsam în loc de şampon. Acesta nu încarcă părul şi mai mult decât este,ci îl curăţă aşa cum face şi samponul. Totul e să clăteşti foarte bine părul.

Secretul unui par matasos-Catifelează şi îi dă strălucire

Vestea bună este că poţi folosi orice tip de balsam pentru a curăţa părul,nu este nevoie de unul special sau de unul scump. De regulă,balsamurile sunt apreciate de femeile care au părul ondulat şi creţ,pentru că acesta îmblânzeşte firul de păr,îl catifelează şi îi dă strălucire.

În plus,balsamul de păr conţine ingrediente degresante,care diluate cu apă elimină grăsimea,bacteriile şi praful cu reziduurile acumulate din aer şi lucrurile din jur.

Posibil ca părul să nu „scârţâie“ a curat,aşa cum se întâmplă în cazul unui şampon pentru părgras,spre exemplu,dar cu siguranţă îl va hidrata şi îi va conferi supleţe şi rezistenţă.

Alege un balsam fără compuşi chimici,cum sunt parabenii şi conservanţii,ca să oferi părului o curăţare cât mai naturală. Clăteşte părul mai mult timp şi insistă la rădăcini,pentru a îndepărta tot balsamul.

Foloseşte un produs special pentru tipul tău de păr,însă dacă este gras spală-te cu balsamo dată din patru spălări cu şamponul,pentru că în acest caz poţi încărca firul de păr.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg