Sfaturi de make-up pentru femeile care poartă ochelari

1 67201 original jpg jpeg

Femeile care poartă ochelari nu se pot machia la fel ca celelalte fete. Machiajul trebui să fie în funcţie de mărimea ochelarului, ce rame are, dacă sunt subţiri sau groase. Aceştia creează mai multe umbre, aşa că este nevoie de un machiaj special.

Iată câteva sfaturi pentru purtătoarele de ochelari:1. Fii neutră în ceea ce priveşte machiajul

Atunci când porţi ochelari,eşti foarte norocoasă pentru că poţi fi foarte relaxată în ceea ce priveşte machiajul ochilor. Raţionamentul din spatele acestui fapt este că culorile luminoase pe care vrei să le aplici,nu vor fi la fel de evidente în spatele ochelarului.

2. Alege culori îndrăzneţe pentru buze

Unul din sfaturile de top în ceea ce priveşte machiajul pentru femeile care poartă ochelari este de a salva culorile luminoase şi îndrăzneţe pentru buze. Alege un ruj violet sau un vişiniu,şi vei vedea diferenţa.

3. Nu-ţi fie frică de a folosi rimelul

Multe sfaturi spun că cele care poartă ochelari nu ar trebui să se dea cu rimel,pentru că o să se lipească de lentilele ochelarului,dar acesta este un mit. Rimelul va evidenţia ochii şi vei fi foarte frumoasă. Aşa că,nu renunţa să te dai cu rimel dacă porţi ochelari.

4. Tuşul

Linia aplicată cu tuş este una dintre cele mai bune linii care scot culoarea ochiului în evidenţă,mai ales celor care poartă ochelari. Este unul dintre cele mai folosite sfaturi de machiaj,considerat unul de top,preferată de multe femei. În plus,linia cu tuş este uşor de aplicat.

5. Rame groase? Linia dermatografului mai groasă

Ştiai că dacă ai ramele ochelarului mai groase,linia dermatografului trebuie să fie mai groasă? Acest mic sfat pentru cele care poartă ochelari este un secret care l-am dobândit în timp de la specialişti. Aşadar,dacă ochelarii au ramele groase,nu uita că şi linia tuşului trebuie să fie mai groasă.

6. Rame subţiri? Linia deramtografului subţire

Este valabil acelaşi lucru ca şi la ramele groase. Dacă ai rame subţiri,aplică linia ochiului subţire cu dermatograf,dar poţi alege o nuanţă mai luminoasă.

7. Nu uita de fardul de obraz

Un alt sfat pentru purtătoarele de ochelari se învârte în jurul fardului de obraz. Adaugă un pic de culoare,cum este o nuanţă de roz,care dă o strălucire caldă tenului.

 8. Adaugă strălucire de culoare  

Cel mai bun lucru este că ochelarul amplifică nuanţa culorii ochiului,care este o modalitate foarte bună de a atrage. Cel mai la modă este machiajul natural,aşa că nu ezita să-l aplici şi în cazul tău.

  9. Ochelarii mari    

Crezi că dacă porţi o pereche de ochelari mai mari,ochii o să pară mai mici? Nu este aşa. Asigură-te că aplici dermatograful în mod corect,astfel încât să nu se producă acest lucru.

  10. Luminează zona de sub ochi    

O cremă de evidenţiere sau o pudră este recomandată dacă vrei să luminezi zona ochilor. Nu trebuie să exagerezi,ci să aplici o cantitate mică,şi o să se vadă diferenţa.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg