Shakira a jucat în telenovele. Era brunetă şi avea doar 17 ani! Uite cum arăta atunci

Shakira a jucat în telenovele  Era brunetă şi avea doar 17 ani! Uite cum arăta atunci jpeg

Shakira este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din lume. Are o voce inconfundabilă şi mişcări ca nimeni alta, însă ştiai că a jucat şi în telenovele? Se întâmpla pe când avea doar 17 ani.

Shakira a debutat la începutul anilor '90 în ţara sa natală, Columbia, devenind cunoscută pe întregul continent odată cu lansarea albumului Pies Descalzos, în anul 1996.

Puţini ştiu însă că artista a apărut pentru prima dată pe micile ecrane pe când avea doar 17 ani, într-o telenovelă, ce a fost transmisă la TV între 1993 si 1994.

Odată ce a devenit cunoscută, Shakira a cumpărat telenovela pentru ca imaginile cu ea să nu mai fie difuzate niciodată, potrivit stirileprotv.ro.

Iată cum arăta Shakira brunetă, la doar 17 ani: 

După succesul răsunător al piesei "Whenever, Wherever", lansată în 2001, Shakira a stabilit record după record, "Underneath Your Clothes", "Que Me Quedes Tu", "The One", "Las de la Intuicion", "She Wolf", "La Tortura", alături de Alejandro Sanz,şi "Beautiful Liar", alături de Beyonce,fiind doar câteva dintre hiturile ei care s-au clasat pe primul loc în topuri.

Alături de şapte albume vândute în peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include o colecţie impresionantă de premii-nu mai puţin de 142 de trofee şi distincţii, printre care două premii Grammy, şapte premii Latin Grammy, trei premii Billboard Music,12 Billboard Latin Music Awards, şase trofee MTV şi patru World Music Awards, plus alte 260 de nominalizări la diferite premii ale industriei muzicale internaţionale.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg