Shakira a jucat în telenovele. Era brunetă şi avea doar 17 ani! Uite cum arăta atunci

Shakira a jucat în telenovele Era brunetă şi avea doar 17 ani! Uite cum arăta atunci jpeg

Shakira este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din lume. Are o voce inconfundabilă şi mişcări ca nimeni alta, însă ştiai că a jucat şi în telenovele? Se întâmpla pe când avea doar 17 ani.

Shakira a debutat la începutul anilor '90 în ţara sa natală, Columbia, devenind cunoscută pe întregul continent odată cu lansarea albumului Pies Descalzos, în anul 1996.

Puţini ştiu însă că artista a apărut pentru prima dată pe micile ecrane pe când avea doar 17 ani, într-o telenovelă, ce a fost transmisă la TV între 1993 si 1994.

Odată ce a devenit cunoscută, Shakira a cumpărat telenovela pentru ca imaginile cu ea să nu mai fie difuzate niciodată, potrivit stirileprotv.ro.

Iată cum arăta Shakira brunetă, la doar 17 ani: 

După succesul răsunător al piesei "Whenever, Wherever", lansată în 2001, Shakira a stabilit record după record, "Underneath Your Clothes", "Que Me Quedes Tu", "The One", "Las de la Intuicion", "She Wolf", "La Tortura", alături de Alejandro Sanz,şi "Beautiful Liar", alături de Beyonce,fiind doar câteva dintre hiturile ei care s-au clasat pe primul loc în topuri.

Alături de şapte albume vândute în peste 60 de milioane de exemplare, palmaresul artistei include o colecţie impresionantă de premii-nu mai puţin de 142 de trofee şi distincţii, printre care două premii Grammy, şapte premii Latin Grammy, trei premii Billboard Music,12 Billboard Latin Music Awards, şase trofee MTV şi patru World Music Awards, plus alte 260 de nominalizări la diferite premii ale industriei muzicale internaţionale.Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg