Sharon Osbourne şi Christie Brinkley, printre vedetele trecute de 60 de ani, care arată impecabil. Secretul lor?

1 vedete jpg jpeg

Timpul trece, însă pentru unele vedete acest lucru nu contează. Asta pentru că, deşi au trecut de vârsta de 60 de ani, pot spune că deţin secretul siluetei perfecte şi al tenului impecabil.

Fie că ne place sau nu, trecerea timpului este adesea asociată cu îmbătrânirea, cu puţinele oportunităţi profesionale şi cu mai puţină energie. Totodată, există chiar şi o fobie cu care se confruntă persoanele care se tem în mod extrem de îmbătrânire, care se numeşte „gerascofobie‟. Cei care suferă de această afecţiune au frecvent gânduri negative cu privire la modificarea aspectului lor fizic din cauza îmbătrânirii. Din fericire, aceste vedete trecute de vârsta de 60 de ani, nu se confruntă cu această fobie, deoarece deţin cele mai bune sfaturi de înfrumuseţare. Iată care sunt acestea!

Sharon Stone (63 de ani): „Frumuseţea vine odată cu înaintarea în vârstă‟

Actriţa ne-a încântat privirile în marile filme în care a apărut, în special în renumitul film „Basic Instinct‟. La 63 de ani, Sharon Stone este şi se simte la fel de frumoasă ca la 30. Asta pentru că, potrivit ei, îmbătrânirea este ceva de care este recunoscătoare: „Sunt atât de recunoscătoare corpului meu. Am început să înţeleg că frumuseţea vine odată cu înaintarea în vârsta, iar anii sunt doar un număr. Asta pentru că femeile mature sunt mai frumoase, decât fetele tinere, pentru că ştiu mai multe lucruri‟, a declarat Sharon Stone, pentru Allure.

Oprah Winfrey (67 de ani): „Trebuie să îmbrăţişezi vârsta pe care o ai‟

Oprah Winfrey este una dintre cele mai puternice persoane de pe planetă, aşa că ea are cele mai bune sfaturi despre o viaţă frumoasă. Pentru ea, sinceritatea este cea mai importantă: „Vreau să mă simt puternică şi să simt că vibrez, dar ştiu că este important să nu negi nimic. Trebuie să accepţi lucrurile care vin in viaţa ta, să fii recunoscător pentru ele şi să îţi îmbrăţişezi vârsta pe care o ai‟, declara Oprah, pentru HuffPost.

Citeşte şi: Trucuri care te vor ajuta să arăţi şi să te simţi mai tânără. De ce este bine să consumi struguri

Christie Brinkley (67 de ani) pune accentul pe distracţie şi pe mişcare

Pentru supermodelul Christie Brinkley (67 de ani), secretul pentru a arăta bine constă în distracţie şi mişcare: „Cred că râsul este cel mai mare factor care combate stresul. Cheamă un prieten sau familia pe la tine, ieşi afară, plimbă-te şi, bineînţeles, zâmbeşte. Este important să faci mişcare şi să ai în permanenţă o atitudine de recunoştinţă. Atitudinea de recunoştinţă te menţine fericit, iar fericirea automat te întinereşte‟, a declarat Christie Brinkley.

Sharon Osbourne (69 de ani) elimină factorii de stres

Vedeta TV, Sharon Osbourne, în vârstă de 69 de ani, spune că secretul pentru a arăta bine şi pentru a te simţi bine în pielea ta constă în a nu-ţi face griji cu privire la ce spun cei din jur despre tine: „Cred că îţi faci bine cu tine însuţi, nu cu cei din jur! Frumuseţea nu constă numai în a intra în acea rochie mică, ci în a fi sănătos. Aminteşte-ţi că tu eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta, nu ceilalţi‟, a declarat vedeta, pentru E!Online.

Citeşte şi: 5 sfaturi şi trucuri pentru un păr bogat şi unghii sănătoase 

Helen Mirren (76 de ani): „Secretul este să fii prezent în viaţa ta, să fii curios, să înveţi‟

La 76 de ani, câştigătoarea a mai multor premii Oscar, Helen Mirren, arată impecabil. Secretul ei este simplu: îşi acceptă vârsta: „Este extrem de enervant pentru persoanele care le urmăresc pe femeile din generaţia mea să vadă cum ele promovează produse de înfrumuseţare pentru fete de 15 ani. Secretul este să fii prezent în viaţa ta, să fii mereu curios despre viaţă, să înveţi constant şi să îţi accepţi vârsta. Cred că acestea sunt lucrurile cate ne ajută să rămânem tinere‟, a declarat actriţa.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg