Sia lansează videoclipul piesei "Alive"

1 65672 original jpg jpeg

Odată cu premiera videoclipului piesei "Alive", cântăreaţa Sia a anunţat lansarea albumului "This Is Acting" pentru începutul anului viitor, mai exact pe 29 ianuarie 2016.

Încă de acum câteva zile,artista a dezvăluit coperta albumului ce urmează a fi lansat. Fanii cântăreţei care vor pre-comanda albumul,vor primi gratuit piesele Alive şi "Bird Set Free". În emisiunea Saturday Night Live din 7 noiembrie 2016,artista Sia va fi prezentă şi va interpreta cele două piese.

Şi de această dată,Sia,considerată una dintre cele mai creative artiste la nivel global,a ales să nu apară în noul videoclipul,ce a fost filmat în Chiba,Japonia,şi îl are ca personaj principal pe tânărul actor şi dansator de 9 ani,Mahiro Takano. După videoclipurile Chandelier,"Elastic Heart","Big Girls Cry",Sia a ales să colaborează pentru videoclipul “Alive”,din nou,cu regizorul Daniel Askill. Pentru piesa “Alive”,cât şi pentru noul album,Sia a lucrat alături de Adele,Tobias Jesso,Greg Kurstin,dar şi Jesse Shatkin,“vinovat” pentru succesul piesei "Chandelier".

Anul trecut,Sia a lansat albumul "1000 Forms Of Fear",care a ocupat prima poziţie în clasamente şi a primit discul de aur pentru vânzări. În prezent,piesele Chandelier şi "Elastic Heart" au depăşit sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Vezi videoclipul piesei Alive aici: