Sidney Poitier avea şase fiice şi opt nepoţi. Care dintre ei a murit înaintea actorului?

2 sidney poitier 1 shutterstock 122438494 jpg jpeg

Actorul care a reuşit să se impună la Hollywood într-o perioadă în care rasismul era în floare în showbizul american a murit pe 6 ianuarie 2022, la 94 de ani.

Poitier a lăsat în urma sa o moştenire semnificativă cu rolurile memorabile jucate în filme precum "In The Heat of the Night", "Lilies of the Field" şi "Guess Who's Coming to Dinner". Însă cum era regretatul star hollywoodian în spatele camerelor de filmat, ce familie avea şi cum şi-a trăit viaţa în spatele camerelor de filmat?

Sidney a avut două mariaje, şase fiice şi opt nepoţi, iar familia însemna totul pentru el. De fapt, n-a putut renunţa la prima sa soţie şi la cele patru fiice pe care le avea cu ea nici măcar de dragul amantei pe care o avea de nouă ani.

Dintre cele şase fiice ale remarcabilului actor, două au decis să-i calce acestuia pe urme. Sydney Tamiia Poitier, cea mai mică fiică a lui, şi Pamela Poitier au devenit amândouă actriţe. Pamela este, de asemenea, profesoară, în timp ce Anika Poitier, sora ei, a ales să se facă regizor şi producător în Cetatea Filmului.

Din păcate, familia Poitier a avut de suferit o tragedie greu de înd uranu cu mult timp în urmă. Şi nu ne referim aici la decesul actorului de 94 de ani, care ne aşteptam să ne părăsească la un moment dat, având în vedere vârsta sa înaintată. Sidney a trăit momentul sfâşietor în care a trebuit să-şi înmormânteze unul dintre copii. Despre cine a fost vorba?

Una dintre fiicele actorului, Gina Poitier-Gouraige, care lucra în fashion, având propriul său “designer boutique”, a murit în 2018. Nu se cunosc detalii despre dispariţia acesteia, mai ales că familia n-a dorit să-şi plângă îndrăgitul membru în faţa publicului sau a presei.

O altă soră de-a regretatei Gina, Sherri Poitier, a devenit bucătar, în timp ce Beverly Poitier-Henderson creează bijuterii pentru propria ei companie, Poitier-Henderson Jewelry, după cum ne informează Amo Mama.

Pe lângă cele şase fiice ale sale, primul actor de culoare care a luat Oscarul la categoria “Cel mai bun actor” mai avea şi şase nepoţi şi trei strănepoţi. Viaţa pe care a trăit-o starul hollywoodian a fost una bogată şi satisfăcătoare, având întreaga familie alături la bine şi la greu de-a lungul anilor.

Foto - ShutterstockRecente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg