Smiley lansează piesa “Flori de plastic”

1 73651 original jpg jpeg

10 ani de carieră solo. Prima lansare de piesă şi videoclip Smiley dintr-o serie de 10 în 10 luni, pe data de 10 a fiecărei luni. Totul sub numele de #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii ce vor fi dezvăluite în decursul unui an.

Smiley lansează astăzi o piesă-manifest,“Flori de plastic”,cu un videoclip atipic,un scurtmetraj de animaţie,înscris la mai multe festivaluri internaţionale de film din întreaga lume,semnat de Vlad Bota,Claudia Ilea,Andra Vlăsceanu şi Bogdan Topîrceanu,absolvenţi de master de Arte Plastice la Universitatea Naţională de Arte,Bucureşti. 

Realizat printr-o îmbinare a tehnicilor de animaţie tradiţională cu tehnici digitale de animaţie 2D pentru efecte speciale,editare şi compozitare,scurtmetrajul conceput ca videoclip pentru piesa “Flori de plastic” este constituit din 3300 de cadre desenate digital şi realizate în decurs de 3 luni. Scenariul şi direcţia grafică a scurtmetrajului "Flori de plastic" conturează,similar mesajului piesei,o lume dură,rigidă şi copleşitoare în care sinteticul imită realitatea cu multă acurateţe. 

Astfel,ca în scurtmetrajul animat,Smiley îşi cântă manifestul împotriva “florilor de plastic” şi ajunge în doar câteva minute de la tânărul la bătrânul Smiley,de la culoare la tern,de la aparent frumos la plastic,de la viaţă la lipsa ei. 

“Ce mă îmbătrâneşte? Lipsa esenţei,aparenţă perfecţiune,formă fără fond. “Flori de plastic” este o piesă în care îmbătrânesc de-a binelea şi în care şi povestesc de ce. Mi s-a părut că după ce am scris-o,am reuşit cumva să opresc timpul,îmbătrânirea şi efectele “florilor de plastic” din jurul meu.”,povesteşte Smiley despre noul său single,primul pe care îl lansează dintr-o serie de 10 şi videoclipuri-confesiune prin care marchează 10 ani de carieră solo. 

Vezi noul videoclip aici:Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg