Smiley se declară de-a dreptul „Pierdut printre femei”

4 77495 original jpg jpeg

Smiley lansează „Pierdut printre femei”, a opta piesă din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfăşoară în cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

„Drumul spre persoana potrivită nu este un drum drept, te mai şi rătăceşti. Fiecare întâlnire pe care o ai îţi arată cumva ce îţi doreşti de fapt. Fiecare femeie pe care o cunoşti îţi conturează imaginea femeii care îţi va fi sufletul pereche... povestea vieţii mele”, a spus Smiley.

Filmat in 15 ore fără întrerupere, pe un câmp de la marginea Bucureştiului, dar şi în interior, în incinta complexului Amber Gardens, videoclipul piesei „Pierdut printre femei” este o călătorie halucinantă printre şi pe lângă femei care apar şi dispar ca în vis. Regizat de San, clipul face să apară, dar la fel de uşor să şi dispară de lângă Smiley tipologii diferite de femei.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest „Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animaţie, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul „De unde vii la ora asta?”, care a reuşit să strângă un milion de vizualizari pe YouTube în prima zi şi peste 46 de milioane în şase luni de la lansare. „Domnu' Smiley”, o piesă funk în care Smiley îşi cântă refrenul vieţii, „Să-mi fie vară”, „Rara”, „O altă ea” şi „Ce mă fac cu tine de azi” (feat. Guess Who) au completat lista de piese lansate în primele şapte luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii care va ţine un an de zile şi va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.

Sursa foto: wall-street.roRecente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg