Smokey eyes în funcţie de forma ochilor

1 79867 original jpg jpeg

Tehnica smokey eyes se numără printre cele mai complicate ale machiajului, întrucât nu poate fi realizată de oricine. Dacă îţi doreşti să îţi pui ochii în valoare printr-un astfel de machiaj, trebuie să ţii cont de câteva aspecte, printre care se numără şi forma ochilor. Află câteva secrete din spatele unui machiaj provocator!

Ochi apropiaţi

wideseteyes  1518586791 jpg jpeg

În cazul în care ai ochii mai mici şi foarte apropiaţi, va trebui să realizezi un machiaj care să dea iluzia că aceştia sunt mai depărtaţi. Aplică o nuanţă deschisă din colţul interior al ochiului şi aplică nuanţele întunecate, puternice, pigmentate pe colţurile exterioare, pentru a da efectul de fumuriu. Trebuie să îţi împarţi pleoapa în trei părţi egale, ceea ce înseamnă că aplici baza pe colţul interior al ochilor, apoi aplici o nuanţă medie în partea din mijloc, iar cea mai închisă va trebui aplicată în colţul extern. Nu uita că trecerea nuanţelor trebuie să fie una fină, gradată.

Ochi depărtaţi

xmonolideyes  1518586810 jpg pagespeed ic 2Dq4djr k  jpg jpeg

Dacă ai ochii mai depărtaţi, scopul tău este acela de a crea o iluzie că nu există un spaţiu atât de mare între ei. Pentru ochii depărtaţi, smokey eyes reprezintă un machiaj corector şi se poate realiza în orice culoare, este însă importantă textura fardurilor. Arată mai bine când se lucrează cu nuanţe medii. Aplică un fard deschis pe întreaga suprafaţă a pleoapei şi alege, apoi, unul într-o nuanţă mai închisă pentru definirea umbrei, pe care îl poţi aplica şi pe pleoapa inferioară.

Ochi migdalaţi

xdownturnedeyes  1518586784 jpg pagespeed ic CcRn7yB5a1 jpg jpeg

Persoanele cu ochi migladaţi se disting printr-o formă ovală, cu colţuri ascuţite. Pentru a accentua privirea, trebuie să realizezi o umbră strălucitoare. Aplică o nuanţă cu glitter de la linia genelor până la creastă. Mai apoi, cu ajutorul unei pensule, aplică un fard bronzant. Acest lucru îţi va intensifica privirea şi va pune în valoare culoarea irisului. Finisează look-ul de smokey eyes cu ajutorul unui creion dermatograf sau al unui tuş rezistent la apă. Nu uita că trebuie să aplici dermatograful cu mare atenţie, astfel încât să eviţi să îi faci mai înguşti.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg