Smokey eyes în funcţie de forma ochilor

1 79867 original jpg jpeg

Tehnica smokey eyes se numără printre cele mai complicate ale machiajului, întrucât nu poate fi realizată de oricine. Dacă îţi doreşti să îţi pui ochii în valoare printr-un astfel de machiaj, trebuie să ţii cont de câteva aspecte, printre care se numără şi forma ochilor. Află câteva secrete din spatele unui machiaj provocator!

Ochi apropiaţi

wideseteyes 1518586791 jpg jpeg

În cazul în care ai ochii mai mici şi foarte apropiaţi, va trebui să realizezi un machiaj care să dea iluzia că aceştia sunt mai depărtaţi. Aplică o nuanţă deschisă din colţul interior al ochiului şi aplică nuanţele întunecate, puternice, pigmentate pe colţurile exterioare, pentru a da efectul de fumuriu. Trebuie să îţi împarţi pleoapa în trei părţi egale, ceea ce înseamnă că aplici baza pe colţul interior al ochilor, apoi aplici o nuanţă medie în partea din mijloc, iar cea mai închisă va trebui aplicată în colţul extern. Nu uita că trecerea nuanţelor trebuie să fie una fină, gradată.

Ochi depărtaţi

xmonolideyes 1518586810 jpg pagespeed ic 2Dq4djr k jpg jpeg

Dacă ai ochii mai depărtaţi, scopul tău este acela de a crea o iluzie că nu există un spaţiu atât de mare între ei. Pentru ochii depărtaţi, smokey eyes reprezintă un machiaj corector şi se poate realiza în orice culoare, este însă importantă textura fardurilor. Arată mai bine când se lucrează cu nuanţe medii. Aplică un fard deschis pe întreaga suprafaţă a pleoapei şi alege, apoi, unul într-o nuanţă mai închisă pentru definirea umbrei, pe care îl poţi aplica şi pe pleoapa inferioară.

Ochi migdalaţi

xdownturnedeyes 1518586784 jpg pagespeed ic CcRn7yB5a1 jpg jpeg

Persoanele cu ochi migladaţi se disting printr-o formă ovală, cu colţuri ascuţite. Pentru a accentua privirea, trebuie să realizezi o umbră strălucitoare. Aplică o nuanţă cu glitter de la linia genelor până la creastă. Mai apoi, cu ajutorul unei pensule, aplică un fard bronzant. Acest lucru îţi va intensifica privirea şi va pune în valoare culoarea irisului. Finisează look-ul de smokey eyes cu ajutorul unui creion dermatograf sau al unui tuş rezistent la apă. Nu uita că trebuie să aplici dermatograful cu mare atenţie, astfel încât să eviţi să îi faci mai înguşti.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg