Soarele, inamicul principal al părului tău. Soluţii împotriva vârfurilor despicate

Soarele, inamicul principal al părului tău  Soluţii împotriva vârfurilor despicate jpeg

Amintirile din concediu sunt încă proaspete, căci vara s-a încheiat abia acum câteva săptămâni. Totuşi, bronzul obţinut la plajă s-ar putea să nu fie singura dovadă a zilelor pe care le-ai petrecut acolo. Razele soarelui nu ţi-au schimbat doar culoarea pielii, ci au lăsat o mulţime de alte amprente şi la nivelul părului tău.

Părul fragil NU este o consecinţă a alimentaţiei nesănătoase

Pe internet, circulă o mulţime de teorii conform cărora părul uscat şi vârfurile despicate sunt provocate de o alimentaţie nesănătoasă. Complet fals, susţin medicii.

Alături de umiditate,căldura solară afectează scalpul şi, în consecinţă, părul tău devine dintr-o dată fragil. Astfel, trebuie să ai în permanenţă grijă de podoaba capilară pentru că, indiferent de sezon, există riscul ca acesta să capete un aspect neplăcut.

Din fericire, există nenumărate soluţii, majoritatea bazate pe extracte din plante. Iată câteva dintre ele:

  • Masca de par hidratantă – a fost introdusă pe piaţă în scopul îngrijirii şi hidratării podoabei tale capilare, aşa că foloseşte-o cu încredere. Majoritatea marilor producători de cosmetice se ocupă şi de comercializarea măştilor de păr. Există zeci de variante, clasificate în funcţie de tipul de păr şi culoarea acestuia. După gradul de degradare al părului, ai posibilitatea să alegi măşti cu un anumit conţinut de plante şi uleiuri naturale.
  •  Spray-ul pentru păr cu ulei de susan  – cu cât îţi colorezi mai des părul, cu atât va deveni mai uşor de distrus de către razele soarelui. Totuşi, nu trebuie să te alarmezi, căci există o mulţime de produse special concepute pentru părul vopsit. Spray-urile pentru păr vopsit sunt un exemplu. Majoritatea au la bază uleiuri naturale, cum ar fi uleiul de susan, argan, ricin sau nuci de macadamia.
  •  Samponul cu extract de argan  – este recomandat atât de medici, cât şi de specialiştii în domeniul înfrumuseţării. Acesta curăţă în profunzime şi redă strălucirea firului de păr, de la rădăcină până la vârf. Şamponul cu extract de argan este comercializat, de obicei, în combinaţie cu ulei de jojoba, cel din urmă asigurând un plus de strălucire părului.

Îţi doreşti un păr mătăsos, sănătos şi cu reflexe luminoase? Atunci evită acele obiceiuri care, deşi aparent inofensive, îţi pot distruge podoaba capilară!Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg