Sorana lanseaza single-ul "Pijamale"

1 65810 original jpg jpeg

Cântăreaţa Sorana ne surprinde iar cu un videoclip nonconformist - "Pijamale", dar şi o piesă nouă compusă de către ea însăşi.

"Piesa este scrisă de mine şi instrumentalul început de mine şi finalizat de Mădălin Roşioru, Robert Toma şi Liviu Teodorescu. E prima piesă compusă doar de mine, pe care am avut curaj să i-o arăt lui Marius Moga. Haha! Cât timp a ascultat, nu am respirat!",a mărturisit vedeta.

Noul single este compus de către Sorana,iar videoclipul este regizat de către San şi surprinde detaliile unei relaţii de iubire tumultoase. Mesajul piesei aduce în prim plan neplăcerile care intervin în relaţiile multora dintre noi,când ajungem să ne confruntăm cu tabieturile iubitului ("nu-mi place tonul vocii tale","stai toată ziua în pijamale","cum îţi dai şosetele jos din picioare","n-ai bani în buzunare","în fiecare noapte mă ţii trează"). Cu toate acestea,personajul interpretat de către Sorana este pe cale de a-şi pierde răbdarea din cauza iubitului,personaj interpretat de către Radu I. Câmpeanu. 

"De ce pijamale? Pentru că atunci când eşti în pijama, eşti exact aşa cum eşti tu, fără măşti, fără lucruri de demonstrat sau de ascuns. E cel mai sincer outfit care există. Pijamale e o piesă despre sentimentele care apar pe parcursul unei relaţii. E despre momentul în care te-ai obişnuit cu persoana de lângă ţine şi deja îi ştii toate defectele, toate lucrurile mici care încep, încet, încep să te deranjeze, să te scoată din sărite. Şi? E momentul în care decizi dacă mai iubeşti persoană respectivă. Îţi mai face 'inima varză'? Iubirea învinge? Habar n-am, dar eu aleg întotdeauna varianta în care iubirea învinge. Pentru că nu e nimic mai frumos decât fluturaşi în stomac, care te dau peste cap şi după ani de relaţie",adaugă Sorana.

Compozitoare şi cântăreaţa,activitatea artistică a Soranei mai înseamnă şi un vlog,unde postează conţinut original creat şi realizat de către ea. Primul ei single se intitulează "Poveşti",iar în urmă cu câteva luni artista a colaborat cu frumoasa Adela Popescu. Mai mult,Sorana este şi make-up artist,stilist şi actriţă.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg