Spălare pe faţă cu bicarbonat de sodiu şi ulei de cocos

spălare pe faţă cu bicarbonat de sodiu jpeg

Curăţarea feţei zi de zi este un obicei benefic tenului. Pentru că unele produse din comerţ sunt foarte scumpe, îţi recomandăm un preparat natural, pe care îl poţi obţine cu uşurinţă acasă. Iată ce trebuie să ştii despre o spălare pe faţă cu bicarbonat de sodiu şi ulei de cocos.

Reţeta pe care ţi-o propunem astăzi conţine doar două ingrediente:ulei de nucă de cocos şi bicarbonat de sodiu. Ele sunt extrem de eficiente în tratarea pielii cu probleme. Spre deosebire de produsele cosmetice pentru ten care conţin substanţe chimice dăunătoare,acest amestec este util pentru piele,oferind efecte fantastice în tratarea cicatricilor,acneei,roşeaţei şi în eliminarea celulelor moarte.

Spălare pe faţă cu bicardonat de sodiu şi ulei de nucă de cocos

Pe de o parte,bicarbonatul de sodiupoate fi utilizat ca odorizant,agent de lustruire şi produs de curăţare în gospodărie. Mai mult,este util şi în albirea dinţilor şi ca remediu împotriva acneei. Totodată,reglează pH-ul pielii şi ajută la vindecarea erupţiilor.

Când vine vorba de spălare pe faţă cu bicarbonat de sodiu şi ulei de nucă de cocos, uleiul de cocos are proprietăţi de vindecare,hidratare şi calităţi antibacteriene care hidratează intens pielea,în timp ce-i atenuează problemele. Acţiunea sa este mai blândă,şi,astfel,reglează efectul dur al bicarbonatului de sodiu,astfel încât combinaţia lor este sigură în cazul persoanelor care au pielea sensibilă.

Cum prepari demachiantul natural

Cantităţile de ingrediente utilizate în reţetă sunt stabilite în funcţie de tipul de piele. De exemplu,dacă ai tenul sensibil,foloseşte 2 linguri de ulei de nucă de cocos şi o lingură de bicarbonat de sodiu. Dacă vrei să foloseşti preparatul ca exfoliant,se prepară amestecul în proporţie de 1:1.

Amestecă uleiul de nucă de cocosşi bicarbonatul de sodiu şi aplică produsul pe piele. Masează pielea prin mişcări circulare şi după aceea spală-te cu apă caldă. Poţi să utilizezi amestecul ca mască facială şi să-l laşi să acţioneze 10-15 minute.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg