Staruri care au devenit prieteni de nedespărţit. Julia Roberts a stat în casa lui George Clooney când era însărcinată

1 shutterstock 547791031 jpg jpeg

Viaţa la Hollywood nu este pentru cei slabi de inimă. Unul dintre modurile cele mai bune de a supravieţui în showbiz este prin crearea unor legături cu persoane care au aceeaşi ocupaţie şi aceleaşi provocări ca tine. Aceştia sunt cei mai buni prieteni care au jucat împreună în filme adorate de fani!

Găsirea unui prieten la locul de muncă este importantă oriunde, cu atât mai mult când eşti actor la Hollywood. Acesta este un loc unde, dincolo de rivalităţi s-au legat şi prietenii. Unele staruri sunt foarte apropiate indiferent dacă s-au întâlnit în copilărie şi au acum un Oscar, dacă au prins buchetul la nunta celuilalt sau se apropie de recordul mondial de filme realizate împreună. Unii au jucat roluri în care erau adversari, alţii personaje care se îndrăgosteau. Descoperă poveştile de viaţă ale unor cupluri de prieteni care s-au cunoscut mai bine pe platourile de filmare!

Julia Roberts şi George Clooney

Ei s-au întâlnit când erau deja faimoşi. Într-un interviu din 2016, Clooney a spus că el şi Roberts s-au văzut prima dată faţă în faţă în 2000, când regizorul filmului „Ocean's Eleven – Faceţi jocurile!‟ (2001), Steven Soderbergh, i-a prezentat la o întâlnire. Cei doi au semnat pentru a juca împreună în film şi s-au revăzut în anul următor, când Clooney i-a fost regizor lui Roberts în „Confesiunile unei minţi periculoase‟ (2002).

De atunci datează şi relaţia lor de prietenie. Roberts şi Clooney au mărturisit într-un interviu că „au vieţile cusute”, ceea ce a însemnat ca Roberts să stea în casa lui Clooney în timp ce era însărcinată şi, apoi, ani mai târziu, când cei trei copii ai ei erau mai mari. Prietenia lor este atât de puternică încât au lucrat împreună la patru filme, inclusiv „Ocean's 12‟ şi „Money Monster‟ şi fac parte din viaţa personală a celuilalt. „Eu şi Danny Moder (soţul Juliei Roberts) suntem prieteni grozavi. Ce este distractiv este că suntem într-adevăr ca o familie‟, a spus Clooney într-un interviu pentru publicaţia „People‟.

Salma Hayek şi Penélope Cruz

Într-un interviu din anul 2013, Penélope Cruz, care a întâlnit-o pe Salma Hayek când au jucat în 2006 în „Banditele‟, a spus că perechea şi-a dat reciproc o poreclă spaniolă, bogată în proteine: huevos (ouă). „Ne numim reciproc huevos, pentru că atunci când lucram împreună, încă nu aveam copii, aşa că obişnuiam să dormim mult mai mult decât acum. Deci a fost o modalitate de a ne numi leneşe‟, a glumit Cruz.

Cele două prietene s-ar putea să doarmă mai puţin de când sunt mame, dar s-au dovedit neobosite ca prietene. Mulţumită reţelelor de socializare, oricine poate vedea că legătura dintre ele este la fel de strânsă. Îşi trimit mesaje cu ocazia aniversărilor şi postează fotografii în care apar împreună.

Cruz şi Hayek s-au susţinut reciproc şi în afara ecranului, inclusiv atunci când Hayek s-a prezentat ca unul dintre acuzatorii lui Harvey Weinstein. Într-un interviu din 2018, Hayek a recunoscut că Penélope Cruz a fost supărată că prietena ei n-a vrut s¬ă-i povestească nimic despre asta pentru a nu o împovăra inutil. Hayek a învăţat repede că prietenii adevăraţi te susţin mai ales când ţi-e greu.

Adam Sandler şi Drew Barrymore

Cinefilii s-au îndrăgostit de cei doi actori în filme ca „The Wedding Singer‟, „50 First Dates‟ şi „Blended‟. Sandler şi Barrymore s-au apropiat atât de mult, încât au devenit prieteni foarte buni. Ea a participat la Gala anuală a premiilor Consiliului Naţional de Revizuire din 2020 pentru a-l onora pe Sandler care a câştigat cel mai bun actor în acel an pentru rolul din „Diamante neşlefuite‟. Barrymore a ţinut să declare că a crezut mereu în el şi a adăugat: „Meriţi tot ce este mai bun, tu dai tot ce este mai bun şi eşti cel mai bun‟. Cei doi au avut parte de reuniuni scurte pentru fanii care aşteaptă cu nerăbdare următorul lor film împreună.

FOTO: Shutterstock

Ben Affleck şi Matt Damon

Cei doi actori au câştigat împreună primul lor Oscar în anii 1990, după ce au jucat în „Good Will Hunting‟. Peste ani, au creat împreună o companie de producţie. Sunt prieteni încă din copilărie şi, într-un interviu din anul 2007, Affleck a recunoscut că s-a apropiat de Damon, un coleg aspirant la actorie, pentru a nu se mai simţi atât de singur. Într-un interviu din 2018, Damon a spus că vorbea cu Affleck după fiecare preselecţie eşuată şi l-a ajutat să se menţină sănătos şi motivat să continue: „Cu siguranţă n-aş fi aici dacă nu era Ben Affleck‟. 3 ani mai devreme, tot el a povestit despre o perioadă de la începutul anilor 2000, când Affleck apărea în tabloide după o primă întâlnire cu Jennifer Lopez şi era catalogat drept „un actor fără talent‟: „A fost pur şi simplu dureros, pentru că nu era corect. După părerea mea, nimeni nu l-a înţeles. Prin munca sa, a urcat de la baza muntelui până sus şi mult peste, acolo unde nimeni n-a fost vreodată‟.

Steve Martin şi Martin Short

Prietenia dintre actorii Steve Martin şi Martin Short i-a încântat pe fani şi pe marile ecrane, în „Three Amigos‟ (1986), de două ori la începutul anilor '90 cu „Tatăl miresei‟ şi „Tatăl miresei 2 ‟, apoi, recent, în seria de comedie „Only Murderers in the Building‟. De asemenea, cei doi au făcut un turneu de comedie care s-a fost transformat în filmul „Steve Martin şi Martin Short: O seară pe care o vei uita pentru tot restul vieţii tale‟. În afara ecranului, au menţinut o strânsă prietenie. Şi-au petrecut câteva vacanţe împreună cu familiile lor.

Short a spus că a simţit imediat o legătură specială cu Martin pe platourile de filmare. „Uneori, îţi spui că nu vrei să pierzi o persoană. Cu siguranţă, aşa a fost cazul lui Steve şi al meu‟. Într-un interviu pentru publicaţia „People‟, cei doi s-au lăudat reciproc, Martin numindu-l pe Short „omul perfect, deştept şi amuzant”. Martin a continuat spunând că, dacă Short nu poate ajunge la o petrecere, mai bine anulezi evenimentul.