Staruri căsătorite cu oameni obişnuiţi

1 54938 original jpg jpeg

Multe dintre vedete au ţinut musai să nu amestece profesia cu plăcerea şi tocmai de aceea, în viaţa personală, şi-au ales parteneri care nu sunt cunoscuţi, cărora celebritatea nu le-a afectat modul de gândire şi care şi-au păstrat intacte valorile. Şi se pare că mariajele lor funcţionează de minune!

Reese Witherspoon:fiecare sac cu peticul lui

Nu de mult,actriţa obişnuia să iasă la întâlniri numai cu vedete de calibrul ei,însă soarta i-a rezervat cu totul altceva. După divorţul de Ryan Phillippe,Reese a mai avut scurte relaţii şi cu actorii Jake Gyllenhaal,Stephen Dorff şi Chris O'Donnell,dar un muritor de rând a reuşit să-i cucerească în cele din urmă inima. Jim Toth s-a aflat la momentul potrivit,în locul potrivit şi,cu un pic de inspiraţie,a devenit principalul subiect de gândire al blondinei. Deşi aceasta se jura că nu-i mai trebuie măritiş,Jim a ştiut cum să pună problema,spunându-i:„Am să-ţi arăt în fiecare zi ce înseamnă să ai alături un partener bun şi o persoană devotată. O să am grijă de tine şi o voi face atât de bine şi de mult,încât nu vei mai putea trăi fără asta!“. Cine ar fi putut rezista unei asemenea declaraţii?!

Ethan Hawke a găsit bona perfectă

simeon stalpnicul png

După tot tămbălăul din 2003,apărut în ziarele de pretutindeni,din cauza aventurii sale cu bona copiilor,Ethan s-a gândit mai bine şi a făcut şi ceva bun,până la urmă. Astfel,după divorţul de Uma Thurman (cu care a stat cinci ani),a cerut-o de soţie pe... cine crezi? Pe Shawhughes,bona în cauză. A spălat ruşinea femeii,dar s-a ales şi cu o căsnicie frumoasă,în urma căreia au venit pe lume doi copii.

Julia Roberts s-a măritat cu un cameraman

simeon stalpnicul png

Când s-au întâlnit,ea lucra la filmul „Mexicanul“,iar el,Danny Moder,era cameramanul de serviciu. În plus,Danny era însurat,iar Julia se vedea la momentul respectiv cu actorul Benjamin Bratt. În 2002,imediat după ce divorţul lui Moder s-a pronunţat,cei doi s-au căsătorit. În prezent,Julia şi Benjamin au trei copii,iar actriţa le-a declarat reporterilor că felul în care arată,la vârsta ei,se datorează soţului:„Totul se rezumă la fericire şi la dragostea unui om bun. Asta te menţine la cote înalte. Eu sunt fericită,mi-am găsit Prinţul!“

Nicolas Cage şi-a luat nevastă cu 20 de ani mai tânără

simeon stalpnicul png

După ce a pus capăt mariajului cu Lisa Marie Presley,fiica lui Elvis,Nicolas  a cam stat la pândă. Şi nu degeaba! În februarie 2005,pe când avea vreo 40 de ani,a cunoscut-o şi s-a îndrăgostit iremediabil (da,şi bărbaţilor li se întâmplă!) de Kim Alice,la vremea respectivă o chelneriţă în vârstă de 20 de ani. Şi ca să nu mai piardă timpul,a şi cerut-o în căsătorie în mai puţin de şase luni! Grijuliu din fire,Cage i-a asigurat acesteia un rol micuţ în filmul „Capcana viitorului“,apoi i-a făcut un fiu,pe nume Kal-El.

Matt Damon,căsătorit de opt ani cu o barmaniţă

simeon stalpnicul png

Ca dovadă vie că micul Cupidon loveşte oriunde şi oricând stă şi relaţia actorului cu soţia lui,Luciana Barroso. S-au cunoscut total întâmplător,pe când acesta lucra în Miami la filmul „Lipit de tine“,într-un bar în care ea era barmaniţă. Damon nu a stat pe gânduri şi,deşi Luciana îşi creştea singură copilul,a decis s-o cunoască mai bine. Doi ani mai târziu,s-au căsătorit şi,în prezent,au patru fiice. Într-un interviu,Damon a declarat:„Luciana este sufletul meu pereche. Nu-mi pot imagina viaţa fără ea.” În aprilie anul acesta,după opt ani de căsătorie,cei doi şi-au reînnoit jurămintele.

Patrick Dempsey,Samsonul hollywoodian

simeon stalpnicul png

Nu ştiu dacă mai credeai în astfel de poveşti,dar se pare că tot de la vedete avem ce învăţa! Jillian,coafeză de meserie,a văzut că pe lista de programări era şi actorul Patrick Dempsey din serialul „Anatomia lui Grey”,dar nici prin cap nu i-a trecut că ar putea să-i cadă cu tronc. Se pare că s-a înşelat! Patrick a remarcat-o imediat,înainte ca aceasta să se apuce să-l tundă,însă cei doi au fost nevoiţi să aştepte până să devină un cuplu. A durat cam  trei ani până să iasă,ambii,din relaţiile anterioare şi să poată clădi ceva împreună. Dar a meritat aşteptarea:Dempsey s-a ales cu o soţie pricepută într-ale podoabelor capilare,dar şi cu trei copii minunaţi.Recente

Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg