Staruri cu poveşti de viaţă fascinante. Tatăl lui Kylie Jenner a trecut de la atletul Bruce, la faimoasa Caitlyn

1 caitlyn jenner jpg jpeg

Multe dintre vedetele de la Hollywood au pornit de jos şi au reuşit pe propriile picioare să vadă ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor. Nu este cazul şi următoarelor celebrităţi, care au avut şansa să provină din familii înstărite, înşişi părinţii lor fiind nişte legende.

Atunci când sunt tinere, unele vedete de la Hollywood îşi iau drept modele în viaţă alte celebrităţi, văzute la televizor sau în filme. Altele, în schimb, sunt norocoase şi trăiesc în propria casă cu staruri consacrate. Este cazul şi următoarelor vedete, care au avut norocul să aibă părinţi care au excelat în zona profesională.

Tatăl lui Kanye West, un fotoreporter apreciat

Tatăl lui Kanye West, Ray West, s-a născut pe 28 august 1949 şi, în comparaţie cu fiul său, nu a avut o carieră muzicală. În schimb, a fost unul dintre primii fotoreporteri care au luptat pentru drepturile omului. Ray a fotografiat figuri importante ale deceniului, precum preşedintele Ronald Reagan.

Părinţii lui Kanye au divorţat când rapperul avea trei ani. Ray şi Kanye nu au avut o legătură puternică în timpul copilăriei sale, deoarece West a fost crescut de mama sa, Dona. Când aceasta a murit, cei doi au devenit apropiaţi, mai ales după ce Ray a fost diagnosticat în 2018, cu cancer de prostată.

Tatăl lui Kylie şi Kendall Jenner a doborât recorduri sportive

Bruce Jenner, cunoscut acum precum Caitlyn Jenner, a fost un atlet care a doborât recorduri sportive, înainte să le aibă pe Kylie şi pe Kendall Jenner. El şi-a reprezentat ţara la mai multe olimpiade şi competiţii mondiale. Cariera sa a culminat prin victoria la „Olimpiada de vară, din 1976, de la Montreal‟, setând un al treilea record mondial succesiv. El a primit titlul neoficial de „cel mai mare sportiv din lume‟. În 2015, şi-a afirmat public identitatea de femeie trans, sexul său fiind modificat legal în luna septembrie a aceluiaşi an.

„Dr. House‟ a avut un tată medic

Hugh Laurie a avut de unde să se inspire pentru rolul lui Dr. House! Asta pentru că tatăl său a fost un medic de renume. Pe lângă această profesie apreciată, Ran Laurie s-a remarcat şi în canotaj. În 1930, acesta a câştigat mai multe titluri importante. Mai mult decât atât, în 1948 a concurat la Jocurile Olimpice de la Londra, unde a câştigat aurul.

Lenny Kravitz, născut de o femeie puternică

Muzicianul Lenny Kravitz a avut norocul să fie crescut de una dintre cele mai cunoscute femei din America, Roxie Roker. Ea a fost o actriţă afro-americană, care a luptat pentru drepturile oamenilor. Fiind împotriva rasismului, Roxie a demonstrat că talentul nu constă în culoarea pielii pe care o ai.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg