Staruri cu poveşti de viaţă fascinante. Tatăl lui Kylie Jenner a trecut de la atletul Bruce, la faimoasa Caitlyn

1 caitlyn jenner jpg jpeg

Multe dintre vedetele de la Hollywood au pornit de jos şi au reuşit pe propriile picioare să vadă ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor. Nu este cazul şi următoarelor celebrităţi, care au avut şansa să provină din familii înstărite, înşişi părinţii lor fiind nişte legende.

Atunci când sunt tinere, unele vedete de la Hollywood îşi iau drept modele în viaţă alte celebrităţi, văzute la televizor sau în filme. Altele, în schimb, sunt norocoase şi trăiesc în propria casă cu staruri consacrate. Este cazul şi următoarelor vedete, care au avut norocul să aibă părinţi care au excelat în zona profesională.

Tatăl lui Kanye West, un fotoreporter apreciat

Tatăl lui Kanye West, Ray West, s-a născut pe 28 august 1949 şi, în comparaţie cu fiul său, nu a avut o carieră muzicală. În schimb, a fost unul dintre primii fotoreporteri care au luptat pentru drepturile omului. Ray a fotografiat figuri importante ale deceniului, precum preşedintele Ronald Reagan.

Părinţii lui Kanye au divorţat când rapperul avea trei ani. Ray şi Kanye nu au avut o legătură puternică în timpul copilăriei sale, deoarece West a fost crescut de mama sa, Dona. Când aceasta a murit, cei doi au devenit apropiaţi, mai ales după ce Ray a fost diagnosticat în 2018, cu cancer de prostată.

Tatăl lui Kylie şi Kendall Jenner a doborât recorduri sportive

Bruce Jenner, cunoscut acum precum Caitlyn Jenner, a fost un atlet care a doborât recorduri sportive, înainte să le aibă pe Kylie şi pe Kendall Jenner. El şi-a reprezentat ţara la mai multe olimpiade şi competiţii mondiale. Cariera sa a culminat prin victoria la „Olimpiada de vară, din 1976, de la Montreal‟, setând un al treilea record mondial succesiv. El a primit titlul neoficial de „cel mai mare sportiv din lume‟. În 2015, şi-a afirmat public identitatea de femeie trans, sexul său fiind modificat legal în luna septembrie a aceluiaşi an.

„Dr. House‟ a avut un tată medic

Hugh Laurie a avut de unde să se inspire pentru rolul lui Dr. House! Asta pentru că tatăl său a fost un medic de renume. Pe lângă această profesie apreciată, Ran Laurie s-a remarcat şi în canotaj. În 1930, acesta a câştigat mai multe titluri importante. Mai mult decât atât, în 1948 a concurat la Jocurile Olimpice de la Londra, unde a câştigat aurul.

Lenny Kravitz, născut de o femeie puternică

Muzicianul Lenny Kravitz a avut norocul să fie crescut de una dintre cele mai cunoscute femei din America, Roxie Roker. Ea a fost o actriţă afro-americană, care a luptat pentru drepturile oamenilor. Fiind împotriva rasismului, Roxie a demonstrat că talentul nu constă în culoarea pielii pe care o ai.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg