Ştefan Manolache, reacţie dură după scandalul cu Andreea Antonescu: "S-a ajuns la o poveste demnă de filmele SF"

1 andreea antonescu stefan manolache jpg jpeg

Vestea că Andreea Antonescu a sunat la 112, anunţând că este sechestrată, s-a răspândit cu repeziciune în media şi pe reţetele de socializare. Vedeta a infirmat informaţia, spunând că a fost vorba de o greşeală, însă autorităţile au contrazis-o şi au publicat înregistrarea audio a apelului. În ea, se aude cum artista şi iubitul său, Ştefan Manolache, se ceartă.

Andreea Antonescu a fost amendată de poliţişti pentru apelul fals la 112, pe Facebook apărând şi varianta iubitului, cel care ar fi sechestrat-o pe vedetă. 

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

stanga
dreapta
2 andreea antonescu despre relatia fiicei sale cu noul iubit stefan manolache hp 1280x720 07875800 jpg jpeg
3 andreea antonescu si stefan manolache 19412000 jpg jpeg
4 andreea antonescu jpg jpeg
5 andreea antonescu fiica sianna jpg jpeg
6 andreea antonescu dragostea in acte heynewsro jpg jpeg

Acesta a povestit ce s-a întâmplat în seara respectivă şi susţine varianta lansată iniţial de Andreea, aceea că apelul a fost iniţial de copilul unor prieteni, care s-ar fi jucat cu telefonul vedetei.

Prima reacţie a lui Ştefan Manolache după ce Andreea Antonescu a sunat la 112 acuzând că este sechestrată 

'Tot ce a apărut legat de faptul că Andreea m-a prins cu altă femeie şi că ne-am aflat sub influenţa alcoolului este o mare minciună. Noi suntem de câteva zile la Iaşi. Eu am fost şi am luat-o de la Galaţi, suntem aici de duminică. Totul a decurs normal, totul e bine între noi, ne înţelegem OK, doar că am vrut să ţinem acest lucru doar pentru noi. Nu am mai dorit să fim pe buzele tuturor. Uite la ce s-a ajuns de la o greşeală, la un apel la 112, s-a ajuns la o poveste demnă de filmele SF.

Daniela Crudu, primele declaraţii după ce a fost bătută de iubit: ”Nu pot să vă spun motivul!”

E păcat ce s-a întâmplat. Colegi de-ai mei, oameni cu care am lucrat şi am avut încredere, astăzi mă dezamăgesc. Sunt numai minciuni. Iar ca o dovadă în plus vă spun că maşina Andreei e în Galaţi. (…)Cum s-o sechestrez?! De fapt, totul a fost o frântură de ambianţă până ne-am dat seama că s-a apelat la 112. Copilul prietenilor noştri s-a jucat cu telefonul şi a apelat numărul de urgenţă. Noi n-am ştiut că se ajunge aici. Am fost anunţaţi în momentul în care au ajuns oamenii legii la uşă. Au venit domnii, le-am spus ce s-a întâmplat şi n-au spus că din păcate trebuie să ne amendeze. Am înţeles situaţia şi o să plătim amenda', a declarat Ştefan Manolache pentru Cancan.

Andreea Antonescu şi Ştefan Mihalache, un fiu de afacerist din Iaşi, sunt împreună de câteva luni, după ce vedeta a divorţat de tatăl fiicei sale.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg