Stela Botan lansează videoclipul "Cerul e limita"

1 68975 original jpg jpeg

Stela Botan, artista originară din Republica Moldova, lansează un nou single şi videoclip alături de Cat Music - "Cerul e limita".

O poveste visătoare,despre clipele romantice,despre declaraţii de dragoste,despre doi,piesa "Cerul e limita" este compusă de către Andi Grasu,Adrian Klein,Alex Parker şi Florin XBass Barbu,în studioul DeMoga Music. 

"Poţi simţi cu adevărat doar atunci când iubeşti. Am pus mult suflet şi emoţii în interpretarea acestei piese compuse de către Andi Grasu şi echipa DeMoga Music. Sper să vă placă şi să regăsiţi în ea cele mai frumoase trăiri!”, mărturiseşte Stela. 

O poezie vizuală, care surprinde perfect chimia dintre cele două personaje, videoclipul este regizat de către Dan Petcan şi a fost filmat pe parcursul unei zile la Cheile Dobrogei şi pe plaja Vadu. 

Stela Botan a participat în 2014 la "X Factor România" şi, în acelaşi an, a participat la Selecţia Naţională Eurovision Republica Moldova cu piesa “Save me”. După celebrul concurs, Stela a lansat o piesă alături de Kapushon. Este vorba despre single-ul “Romanul despre Cluj”, pentru care cei doi artişti au filmat un videoclip în Cluj. Anul 2015 aduce şi colaborarea cu trupa Paralelă 47, alături de care a lansat single-ul "Mai sus" şi a susţinut numeroase concerte. 

Ascultă single-ul "Cerul e limita" aici:Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg