Ştii care e plaja unde te bronzezi sănătos?

1 75670 original jpg jpeg

Dacă îţi plac soarele, marea, briza proaspătă, distracţia, dar şi exerciţiile de relaxare şi de tonificare, ai acum un loc unde te poţi bucura de toate acestea fără grijă. În staţiunea Mamaia, o plajă recent inaugurată îi aşteaptă pe cei mari şi pe cei mici, deopotrivă.

În alb şi albastru

Plaja recent inaugurată etalează stindardul alb şi albastru, specific vacanţelor însorite. E curată, cochetă, şi se află chiar inima staţiunii Mamaia, în apropierea Cazinoului. Are o capacitate de 400 de şezlonguri cu umbreluţele aferente,  e dotată cu duşuri, cu locuri de distracţie pentru adulţi şi copii. Însă nu doar distracţia este la loc de cinste: acolo primeşti şi sfaturi utile pentru un stil de viaţă sănătos, chiar şi în timpul concediului la malul mării.

Yoga şi locuri de joacă pentru copii

Prin urmare, dacă dai o fugă pe litoral, fie doar şi pentru un sfârşit de săptămână, caută Plaja Sensiblu. Situată în apropierea farmaciei cu acelaşi nume, aproape de centrul staţiunii Mamaia, oferă o mulţime de surprize: cursuri de yoga şi de pilates, terenuri de volei şi de fotbal,  loc special pentru copii, amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil.  Un beach bar îmbietor te aşteaptă cu băuturi răcoritoare, te poţi relaxa în fotolii confortabile – dar asta nu e tot.

La soare, în siguranţă

Pe plajă, există un stand unde poţi primi sfaturi utile despre cum să te bronzezi sănătos şi despre produsele cele mai potrivite cu tipul tău de piele.  Un specialist Sensiblu va fi în permanenţă acolo, gata să ajute la identificarea produselor potrivite şi să ofere cele mai bune recomandări în materie de protecţie solară sau legate de afecţiunile de sezon.

Amintiri de la mare

Şi pentru ca distracţia să fie completă, vei putea imortaliza momentele din vacanţă printr-un GIF. Pe o podea gonflabilă, în permanenţă udă, vei putea face plonjoane spectaculoase, gata să fie imortalizate. Succesiunea de cadre, numită GIF, îţi va trimisă pe telefonul mobil sau pe e-mail, de unde o vei putea împărtăşi prietenilor tăi.Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg