Sunt celebri şi tot îşi găsesc greu perechea. Aceste vedete au nevoie de aplicaţii de dating!

1 love 4368785 1280 jpg jpeg

În preajma anului 2010, lumea întâlnirilor s-a schimbat pentru totdeauna, odată cu lansarea multor aplicaţii de întâlniri, ca Tinder, Bumble şi Raya. Acestea au devenit normele în ceea ce priveşte găsirea unui partener, dar nu te-ai aştepta ca vedetele să aibă nevoie de aşa ceva pentru a-şi afla jumătatea.

Actori, cântăreţi, modele foarte cunoscute din străinătate folosesc aplicaţii de întâlniri şi nici măcar nu doresc să ascundă acest detaliu al vieţii lor. Se pare că a fi celebritate nu înseamnă neapărat că eşti diferit de oamenii de rând care întâmpină dificultăţi în a găsi un partener potrivit. De asemenea, nu trăiesc vieţi total diferite, în care îşi permit să facă absolut orice, şi nu le vine mereu uşor să meargă la întâlniri ori să aibă norocul ca-n basme.

Multe vedete se zbat mult şi caută continuu acea iubire adevărată la care visăm cu toţii. Ai putea să-ţi imaginezi cum ar fi să dai peste vedeta ta preferată într-o aplicaţie de întâlniri? Unii s-au gândit la acest scenariu. De aceea, pentru a nu avea parte de situaţii stânjenitoare, majoritatea vedetelor care se înscriu pe o aplicaţie de întâlniri o fac pe Raya, o versiune Tinder care este creată special pentru persoanele publice.

Hilary Duff a fost captivată de Tinder

Vedeta are o relaţie serioasă cu Matthew Koma, dar înainte de aceasta, a recunoscut că a încercat aplicaţia de dating Tinder. În anul 2015, Hilary Duff a anunţat că are cont pe aplicaţie: „Stăteam cu prietenii mei într-o seară şi glumeam. Am întâlnit întotdeauna oameni prin intermediul jobului şi n-am fost niciodată la o întâlnire pe nevăzute. Care ar putea fi cel mai rău lucru care se poate întâmpla? Întregul proces este extrem de captivant. Chiar acum cred că vorbesc cu 9 tipi.‟ Ea a mai povestit că, în cele din urmă, a fixat o primă întâlnire: „Sunt foarte, foarte emoţionată. Mergem la bowling, deci nu poate fi prea scump. Îmi place asta! ‟ .

Katy Perry, pasionată de Tinder

După despărţirea de John Mayer în 2014, Katy Perry a dezvăluit într-un interviu radio că este o utilizatoare a aplicaţiei Tinder. „Oh, da, sunt, cum să nu!‟, a spus ea când a fost întrebată dacă foloseşte aplicaţii de dating şi a adăugat: „Sunt fană Tinder, aşa că nu mai am mult timp liber. ‟ Părea că glumeşte, dar nu era deloc aşa.

Ben Affleck are încă profilul activ pe Raya

După s-a aflat că Ben Affleck s-a înregistrat pe Raya, vedeta din filmul „Good Will Hunting‟ a confirmat acest lucru pe Instagram: „M-aţi prins! Merg la întâlniri. Totuşi, să fim serioşi şi să vorbim despre ceva ce este cu adevărat important‟. Actorul îşi menţine deschis profilul chiar şi acum, după ce pare să fie într-o relaţie cu Jennifer Lopez.

Drew Barrymore, greu de mulţumit

Actriţa Drew Barrymore a mărturisit, în luna ianuarie 2021, că a reluat folosirea unei aplicaţii de întâlniri: „În ultimii 5 ani, m-am gândit că nu voi găsi pe cineva cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, că poate nu sunt dispusă să mă deschid. Am revenit la o aplicaţie de dating în perioada în care urmăream serialul «Bridgerton» şi mi-am zis: «N-am murit încă!». Pentru mine, acesta a fost un pas mare‟. A mărturisit şi că a avut o experienţă neplăcută: „Într-un final, am stabilit o întâlnire cu un tip care  a venit să mă ia de acasă fix la ora la care trebuia să ne întâlnim. Mi-am spus: «Nu puteai să vii o oră înainte?» Asta ar fi economisit atât de mult timp‟.

Sharon Stone, blocată pe Bumble

Cunoscuta actriţă ajunsă la vârsta de 63 de ani a încercat să se înregistreze pe aplicaţia Bumble, dar profilul ei a fost suspendat, deoarece mulţi utilizatori au crezut că este fals. Chiar dacă este o celebritate, actriţa vrea să iubească şi să fie iubită. „Am intrat şi mi-au închis contul. Unii utilizatori au raportat că n-aş fi eu! ‟, a povestit Stone dezamăgită. Din fericire, Bumble s-a grăbit şi i-a acceptate contul.

Charlize Theron e de modă veche

După ce a încercat o aplicaţie de dating, Charlize Theron a înţeles că nu era un fan al acesteia. Ea preferă un mod tradiţional de a întâlni un potenţial partener: „Trebuie să trimiţi mesaje, apoi începe flirtul şi este cam ciudat, pentru că ei încearcă să fie drăguţi şi spun lucruri ciudate‟. Într-un interviu din anul 2017, vedeta a dezvăluit că Chelsea Handler, o comediană americană şi bună prietenă a ei, i-a dat ideea întâlnirilor online. „Avea aplicaţia pe telefonul ei. Mi-a arătat-o şi mi-a explicat că toată lumea foloseşte astfel de aplicaţii. Mi-a zis: «Ce e în neregulă cu tine? Unde ai fost până acum?» Aşa că a început să mă intereseze cu adevărat‟, a povestit actriţa. A aflat rapid cum funcţionează, a văzut o mulţime de profiluri şi, într-un final, a recunoscut că preferă să înceapă o relaţia cu ajutorul prietenilor, în realitate.

Ed Sheeran preferă muzica

În aprilie 2014, Ed Sheeran a mărturisit că şi-a verificat contul Tinder: „Nu am timp să merg cu multe întâlniri‟. Nu părea că ar fi prea interesat nici de varianta de a începe o relaţie online. Artistul a spus că ar prefera mai degrabă să fie la radio şi să vorbească despre muzică.



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg