Superstiţiile vedetelor. Heidi Klum deţine o pungă cu dinţii ei de lapte, iar Cameron Diaz poartă un colier anti-îmbătrânire

5 cameron heidi jpg jpeg

Vedetele cred în superstiţii bizare şi apelează la ritualuri, de-a dreptul ciudate, pentru a alunga energiile negative. Iată câteva dintre ele!

Să eviţi pe cât posibil pisica neagră, să faci trei paşi în spate sau să scuipi în sân sunt printre cele mai frecvente superstiţii pe care românii le au. Însă nici vedetele internaţionale nu stau prost la acest capitol! Unele celebrităţi chiar ne surprind cu credinţele lor bizare, care, potrivit lor, alungă ghinionul şi atrag binele de partea lor. De exemplu, ştiai că Heidi Klum are mereu la ea o pungă în care îşi ţine dinţii de lapte? Iată şi alte vedete superstiţioase!

Victoria Beckham, o împătimită a cristalelor. Fosta vedetă Spice Girls, Victoria Beckham, crede în puterea şi în energia cristalelor, după cum ea însăşi a declarat. Bizar este că vedeta atunci când călătoreşte îşi pune în bagaj colecţia de cristale, care este impresionantă: „Sunt o persoană spirituală. Călătoresc cu cristalele mele. Am toate culorile. Este ceva ce mie îmi place‟, a spus ea, pentru Us Weekly. Beckham a incorporat cristalele chiar şi în linia ei de modă şi a creat buzunare speciale pentru purtarea cristalelor.

Heidi Klum şi punga cu dinţi de lapte. În timpul unei emisiuni TV, fotomodelul Heidi Klum a mărturisit că are mereu la ea o pungă, în care ţine dinţii ei de lapte: „Am o pungă cu dinţii mei. Noi nu avem zâna măseluţă în Germania, aşa că eu le-am pus într-o pungă mică. Mici, mari. Eu zic că este un gest al înţelepciunii. Nu ştiu dacă este noroc, este poate un lucru nebunesc pe care îl fac‟, a declarat vedeta.

Megan Fox şi frica de avion. Într-un interviu pentru Conan O’Brien, actriţa Megan Fox a mărturisit că se teme să zboare cu avionul, însă pentru că este nevoită să o facă, ea are un ritual special, pentru a scăpa de această teamă - ascultă Britney Spears: „Ştiu că nu este în destinul meu să mor ascultând piesele lui Britney Spears, aşa că întotdeauna îmi pun în căşti melodiile ei, pentru că ştiu că avionul nu se va prăbuşi dacă am piesele ei pornite‟, a spus ea.

Cameron Diaz are un colier anti-îmbătrânire. Pentru a promova tinereţea şi longevitatea, Cameron Diaz are în colecţia ei de bijuterii un „colier norocos‟, despre care ea crede că are o calitate mistică, anti-îmbătrânire. Acest colier are un pandantiv în formă de potcoavă, iar Cameron l-a purtat chiar şi la evenimentele la care a participat.

Jennifer Aniston, ritual înainte de zbor. Înainte de orice zbor, actriţa Jennifer Aniston respectă un ritual, care potrivit ei o ajută să nu aibă emoţii în timpul zborului: „Dacă zbor cu avionul, întotdeauna păşesc cu piciorul drept şi ating exteriorul avionului. Întodeauna am făcut-o pentru a-mi învinge emoţiile şi pentru noroc‟, a spus ea, pentru Daily Mail.

Alte vedete superstiţioase:

 • Ariana Grande obişnuieşte să mănânce gogoşi cu ciocolată, înainte de evenimente importante, pentru noroc;
 • Serena Williams poartă aceeaşi pereche de şosete pe parcursul unui turneu de tenis şi îşi leagă pantofii sport într-un mod specific;
 • Taylor Swift este atrasă de numărul 13 şi crede că îi aduce noroc;
 • Barack Obama deţine o colecţie impresionantă de amulete norocoase, pe care le-a adunat în timpul mandatelor.

Sursă foto: ShutterstockRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg