Tatăl lui Teo Trandafir simte că i se apropie sfârşitul. Reacţia vedetei TV te va emoţiona

1 teo trandafir jpg jpeg

Tatăl lui Teo Trandafir, fost medic cardiolog, trece printr-o perioadă delicată a vieţii. În vârstă de 80 de ani, bărbatul este imobilizat la pat, din cauza problemelor de sănătate pe care le are de mai mulţi ani. Ion Uţă nu mai poate alerga, nu mai poate merge şi se gândeşte că trebuie să plece, că „s-a făcut timpul!‟.

Bărbatul suferă din cauza afecţiunilor la sistemul motor şi faptul că nu se mai poate mişca liber îl face să simtă că i se apropie sfârşitul. În prezent locuieşte în Brăila, însă ţine legătura cu fiica sa, Teo Trandafir, cu care comunică des şi pe care o roagă să nu-şi facă probleme din cauza lui. Mai mult, insisă ca Teo să se concentreze pe carieră, aşa cum şi el a făcut-o dintotdeauna, şi pe Maia, fata vedetei TV.

În replică, Teo a declarat în diferite ocazii, în cadrul emisiunii pe care o moderează sau în calitate de invitat în alte producţii TV sau online, că ultimul bărbat care i-a spus că o iubeşte a fost chiar el. Click! l-a contactat pe tatăl Ion Uţă şi a aflat că bărbatul a fost profund mişcat de mărturisirile prezentatoarei. A dezvăluit că cei doi discută cât se poate de des: „Aşa e, eu şi Teo vorbim cât de mult se poate şi ne spunem te iubesc. Ne mai luam şi aşa la câte o ceartă pe subiectul cine iubeşte mai mult, că eu o ţin una şi bună că eu o iubesc mai mult. Vorbim amabilităţi. E o distanţă între noi, totuşi. Ea are treburile ei, eu am treburile mele. Ne vedem cât de des se poate, vorbim la telefon şi se interesează de soarta mea‟.

Ce face Teo Trandafir pentru tatăl bolnav

Deşi chinuit de problemele de sănătate, fostul medic cardiolog nu vrea să fie o povară pentru Teo, ba chiar o îndeamnă să aibă mai mult grijă de ea şi de fată: „Eu sunt rău cu sistemul motor, nu pot să mai merg, să alerg! Ea mă întreabă mereu: <tată, pot să fac ceva pentru tine?> Eu îi spun:< Teo, pune-te tu pe tine în faţă şi pe fata ta!>‟, a declarat bărbatul, conform Click!. Deznădăjduit, tatăl lui Teo a continuat şi şi-a exprimat ultima dorinţă: „Eu am o treabă...vreau să plec! Trebuie să plec pentru că e timpul! Am 80 de ani, s-a făcut timpul!‟.