Taxi şi Delia lansează single-ul "Atât de trist"

1 68110 original jpg jpeg

"Cele două cuvinte", "Stelele care cad", "Eşti iubibila" şi "Pe aripi de vânt", "Da, mamă", "Gura ta" sunt hituri care, cu siguranţă, au fost fredonate de foarte multă lume. Însă, ce se întâmplă când doi artişti nonconformişti şi faimoşi colaborează?

Apare piesa "Atât de trist",primul featuring Taxi şi Delia.

"Delia este o artistă de excepţie şi suntem foarte onoraţi de această colaborare. O să sune ciudat, dar suntem foarte bucuroşi că a acceptat să fie 'atât de tristă' alături de noi",mărturiseşte Dan Teodorescu. 

"Atât de trist este o piesă atât de frumoasă! Când am auzit-o prima oară în versiunea demo, am rămas puţin blocată, nu am reuşit să mă exprim imediat - atât de mult m-a marcat. Am aşteptat cu nerăbdare să vadă lumina YouTube-ului, să ajungă mai repede la oameni, pentru că sunt convinsă că o să-i atragă în poveste şi că se vor ataşa de ea încă de la prima audiţie. Atât de mult îmi place şi cum a ieşit clipul, mi se pare că transmite exact mesajul piesei. Este un clip sensibil şi special! Dan e o minunăţie de om şi atât de tare mă bucur de această colaborare!",a spus Delia. 

O baladă emoţionantă,cu un mesaj desprins din poveştile cotidiene,cu un El şi o Ea şi un dialog sincer şi profund,melodia "Atât de trist" este compusă de către Dan Teodorescu,solistul trupei Taxi. O poezie vizuală,în alb şi negru,cu accente romantice,melancolice şi metaforice,videoclipul este regizat de către iRonic. 

De curând,artista Delia a lansat single-ul "Gura ta",în colaborare cu Deepcentral,care are în prezent peste 14 milioane de vizualizări şi ocupă primele poziţii în topurile muzicale. Piesa "Atât de trist" este lansată cu 17 zile înainte de "Welcome to Deliria",mega-concertul pe care artista îl va susţine pe 2 şi 3 aprilie la Sala Palatului. 

De la participarea din anul 2000 de la Eurovision cu piesă Luna şi până în prezent,în cei 17 ani de activitate muzicală,pe care îi aniversează chiar luna această,trupa Taxi a surprins publicul cu numeroase hituri,mesaje sincere şi inedite,cu videoclipuri emoţionante,dar şi savuroase,fie că e vorba despre viaţa socială şi politică ("Strada mea cu-n singur bec","Criogenia salvează România”), fie că este vorba despre dragoste ("Jumătatea mea”,"Mi-e dor şi doare”), iar abordarea Taxi este întotdeauna originală.Recente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg