Tendinţe de make-up pentru mireasa anului 2016

1 68753 original jpg jpeg

Cele mai în vogă trenduri în machiaj au fost dezvăluite nu doar în ceea ce priveşte trendurile generale pentru 2016, dar şi pentru cea mai aşteptată zi din viaţa oricărei femei în care păşeşte pe podiumului unei noi vieţi.

Iată care sunt cele mai căutate machiaje în acest an şi ce stil ţi se potriveşte. 

Frumuseţe naturală 

Jenny Packham,Amsale şi Oscar de la Renta au demonstrat că mai puţin înseamnă mai mult. Creatorii de modă au folosit o cremă puţin pigmentată pentru a menţine pielea hidratată,puţin blush sau bronzant în obraji,o tuşă de mascara şi buze nude sau roz. 

”Acest machiaj se potriveşte persoanelor cu tenul curat,bine exfoliat şi hidratat. Fondul de ten lejer sau BB cream-ul va ascunde petele,în timp ce blush-ul de un roz pal sau iluminatorul vor îmbujora şi ilumina obrajii”,adaugă Katiuşa Popovici-make-up artist. 

Retro Glam 

Buclele,buzele conturate în roşu aprins şi clasicul cat eyes au fost elementele prin care s-au remarcat miresele din cadrul prezentărilor Badgley Mischka,Ines di Santo şi Elizabeth Fillmore,evocând acel stil de glamour tipic vedetelor de la Hollywood. 

”Rujul roşu cu siguranţă nu se va demoda vreodată,tocmai pentru că pune în evidenţă orice mireasă,indiferent de forma feţei sau culoarea părului. Eu recomand varianta mată,uşor pudrată,pentru că va rezista mai mult timp pe buze decât un ruj cu o textură fluidă sau cremoasă”,completează Katiuşa Popovici. 

Smokey eyes în nuanţe pământii 

Stilul smokey eyes nu este limitat doar pentru o noapte în club. Pentru a transforma look-ul dramatic într-unul angelic,potrivit unei nunţi,make-up artiştii au optat pentru nuanţele pământii şi tonurile metalice calde. 

Pomeţi perlaţi 

”Multe mirese solicită make-up artistului acel aspect perlat şi strălucitor pentru obraji. Pentru a obţine acest efect se foloseşte un iluminator perlat pe oasele pomeţilor şi în colţul interior al ochilor”,explică Katiuşa Popovici. 

Buze rozalii 

Stilul natural se menţine prin culoarea preferată a make-up artiştilor pentru acest an – nuanţele de roz pal şi corai care se potrivesc cu majoritatea tipurilor de ten. 

 

Sprâncene groase cât mai naturale 

Încă un stil preluat din trendurile de make-up în 2016,sprâncenele groase sunt preferate şi în cazul mireselor. Făcute celebre de Audrey Hepburn,Elizabeth Taylor şi Brooke Shields,sprâncenele groase revin în tendinţe în acest an. 

”Chiar dacă nu te bucuri de sprâncene groase,ele se pot modela cu ajutorul machiajului. Sprâncenele mai groase pun foarte bine în evidenţă ochii şi adaugă o altă dimensiune look-ului de mireasă. Eu le prefer de fiecare dată în favoarea celor prea stilizate,care şterg din aspectul natural al fetei”,completează Katiuşa Popovici. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg