Tendinţe: machiaj rezistent la apă

1 69650 original jpg jpeg

Nu-i uşor să ai un machiaj perfect în sezonul cald. Dacă eşti plecată în vacanţă pe litoral, cu siguranţă, ai nevoie de un make-up rezistent la apă.

Vaporii de apă,sarea din apa de mare,transpiraţia excesivă te împiedică să ai un machiaj perfect? Ei bine,ai nevoie de câteva produse de înfrumuseţare waterproof. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta în acest sens.

Aplică un fond de ten water-resistant

Dacă vrei să te bucuri de un machiaj care să reziste la plajă alege un fond de ten sub formă de spumă sau spray,necomedogen. În cazul în care vrei să faci baie în mare optează pentru un fond de ten lichid,cu putere mare de acoperire (se pot folosi şi dacă vrei să acoperi tatuaje,cicatrici mai mari sau semne din naştere). Cele pe bază de apă termală sunt mai rezistente spre deosebire de cele cu uleiuri naturale (se topesc mai uşor la căldură şi se întind pe faţă,stricând machiajul).

Foloseşte o cremă hidratantă

Înainte de a aplica orice produs cosmetic rezistent la apă aplică o cremă foarte hidratantă,pe bază de apă. Masează-ţi faţa cu mişcări circulare şi las-o să se usuce câteva minute. În acest fel,vei obţine un machiaj uniform,iar fondul de ten se va întinde mai uşor.

Dar şi un gel stabilizator

După ce crema a pătruns bine în piele aplică un gel stabilizator pentru machiaj. Acesta conţine acid salicilic şi reglează secreţia de grăsime de la nivelul pielii. Insistă pe zonele din jurul ochilor şi a buzelor mai ales dacă aplici un fard lichid pentru pleoape sau ruj.

Produsele rezistente la apă se uşucă mai repede

Oricât de puternică este puterea de acoperire a fondului de ten încercă să nu aplici mai mult de un strat (vei obţine un machiaj inestetic). Apoi,poţi aplica şi fardul de pleoape,mascara şi rujul. Însă fii mai rapidă când te machiezi,deoarece produsele cosmetice waterproof se usucă mai repede decât cele obişnuite. Dacă ţi s-a întins rimelul şterge-te cu puţin demachiant şi aplică puţin fond de ten pentru a corecta machiajul.

Pudra fixează make-up-ul

La final,foloseşte o pudră cu efect matifiant. Aceasta acţionează ca o barieră împotriva vaporilor de apă,absoarbe excesul de grăsime şi menţine machiajul cât mai fresh. Aplic-o folosind o pensulă moale. Excesele se pot îndepărta cu ajutorul unui şerveţel. Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg