Terapia care te scapă de vârfurile tocite

1 63655 original jpg jpeg

Firele de păr care şi-au pierdut supleţea, sunt arse şi tocite pot fi îndepărtate cu o tehnică nouă, care câştigă tot mai multe adepte în rândul femeilor şi nu numai.

Velaterapia,căci aşa se numeşte metoda cel puţin ciudată,care te ajută să îţi păstrezi lungimea părului în timp ce te scapă de porţiunile de păr arse,a fost folosită întâi de brazilience.

Aşa cum au inventat şi moda epilării inghinaletotale,braziliancele au demonstrat că ideile lor depăşesc cu mult limitele,însă oferă beneficii uimitoare.

De această dată,procedeul prin care sunt tunse părţile de păr despicate implică multă îndemânare şi atenţie.

De fapt,nu oricine poate efectua asemenea procedură,care nu e deloc accesibilă ca preţ,dar promite efecte spectaculoase pentru podoaba capilară.

Ultima fiţă în materie de tunsoare

Dacă anul trecut făcea vâlvă în saloanele braziliene,velaterapia a ajuns să fie curtată chiar pe meleaguri europene,unde poţi plăti câteva sute de euro pentru o tunsoare după metoda velaterapiei.

Unele saloane din ţară deja oferă asemenea serviciu,deci este o chestiune de timp până când toate femeile vor fi încercat măcar o dată procedura de îndepărtare a vârfurilor tocite cu ajutorul flăcării.

Foc în loc de foarfecă

Velaterapia presupune îndepărtarea firelor despicate cu ajutorul flăcării unei lumânări. Şuviţele răsucite de păr,de o anumită grosime,sunt trecute prin focul candelei care topeşte vârfurile tocite,lăsând în urmă firul „curat“.

Când este răsucită şuviţa de păr,firele tocite care şi-au pierdut din melamină şi nu mai au puterea să se aşeze în forma dorită se ridică,ieşind astfel din şuviţă.

Lumânarea aprinsă se plimbă pe toată lungimea părului şi elimină porţiunile ridicate. La final,se spală părul cu şampon şi balsam potrivite tipului de păr şi se coafează după preferinţă.

Posibil ca în scurt timp,tunsorileclasice cu foarfeca să fie istorie.