Testamentul Arethei Franklin, găsit într-o canapea. E valabil!

„Regina muzicii soul” ne-a lăsat moștenire piese muzicale care vor dăinui la nesfârșit, însă, printre cele lumești, se află și un bilet scris de mâna regretatei cântărețe care prevede cum să fie împărțită averea ei.

image

Testamentul scris chiar de Aretha Franklin a fost declarat valabil de către un juriu din Michigan, zilele trecute, la cinci ani după ce fusese descoperit într-o canapea. Documentul datând din 2014, care a fost găsit în casa regretatei cântărețe de muzică soul din Detroit în 2018, trebuie să facă lumina în ceea ce privește modul în care va fi împărțită averea Reginei muzicii soul.

New York Times a scris mai amplu despre acest subiect delicat. Fiii vedetei, Kecalf și Edward Franklin, n-au fost de acord ca bilețelul scris de mână să anuleze testamentul „oficial”, datat din 2010, care a fost găsit în același timp într-un sertar încuiat.

Conform celor scrise în publicația americană, actul respectiv prevede ca Kecalf și Edward „să ia lecții de antreprenoriat și să facă rost de un certificat sau o diploma” pentru a putea beneficia apoi de averea lăsată în urma decesului legendarei cântărețe.

Testamentul din 2014, în schimb, nu includea nicio cerință educativă pentru cei doi copii ai Arethei Franklin. În schimb, acesta a venit cu o noutate și un dezavantaj, în același timp. Bilețelul prevede ca toate drepturile asupra muzicii Arethei Franklin să fie împărțite în mod egal între cei trei copii ai răposatei vedete, inclusiv cu Ted White Jr. Kecalf și copiii lui vor primi casa în care a trăit vedeta, cea din Bloomfield Hills, Michigan, și mașinile pe care diva le avea în garaj.

White, fiul mijlociu al cântăreței, a contestat testamentul din 2010. Acel document era mai detaliat ca cel din 2014 și includea semnătura Arethei pe fiecare pagină. New York Times susține că fiii ei au acceptat să-l sprijine pe Clarence, primul copil al superstarului muzical, care suferă de o boală psihică.  

Când creatoarea hit-ului „Respect” a murit de cancer la pancreas, pe 16 august 2018, nu se știa că ea lăsase în urma ei cele două testamente. Documentele au fost găsit ulterior, în 2019, de nepoata cântăreței.

În momentul dispariției Arethei Franklin, averea ei valora 80 de milioane de dolari. În acest moment, a ajuns la numai 6 milioane din cauza cheltuielilor avute cu tarifele juridice și taxele care nu fuseseră plătite până atunci.

Foto - Shutterstock



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg