Infidelitatea l-a apropiat și mai mult de soție! Cum e posibil?

Pentru cei mai mulți dintre noi, o relație extraconjugală pune capăt unei căsnicii. Pentru un cuplu de la Hollywood, infidelitatea a cimentat relația dintre soți!

image

Nu toată lumea primește o a doua șansă! David Boreanaz, actorul de 54 de ani, care a interpretat rolul Angel în serialul Buffy The Vampire Slayer, nu e deloc un înger și, cu toate astea, a fost iertat pentru lucrurile rele pe care i le-a făcut partenerei lui de viață. Vedeta și-a întâlnit sufletul pereche în 1999, însă nu s-a purtat prea frumos cu soția sa, fostul iepuraș Playboy, Jaime Bergman, de 47 de ani.

La un deceniu de la nuntă, cei doi soți se confruntau deja cu cel mai mare impas din viața lor de cuplu. În 2002, au devenit părinți pentru prima dată, când fiul lor Jayden a venit pe lume, iar, când fetița Bella s-a născut, David era deja implicat într-o relație cu o altă femeie.

„Nu i-am fost fidel soției. Mariajul nostru a fost zdruncinat de infidelitățile mele”, a recunoscut actorul de la Hollywood în 2010, în revista People. Vedeta a început să vorbească despre problemele din interiorul mariajului său abia când s-a confruntat cu o situație inedită, demnă de un thriller hollywoodian.

„Am avut o relație cu o femeie care mi-a cerut apoi bani”, a dezvăluit acesta fără s-o numească pe amantă. „Eram șantajat sau cel puțin așa mă simțeam. Femeie respectivă mi-a cerut o sumă formată din șase cifre și mi-a spus că, dacă n-o primește, se duce și spune totul în presă. M-am simțit amenințat!”, a conchis Boreanaz.

Culmea e că Bergman, mama celor doi copii ai lui, a putut să-l ierte pe soțul infidel și chiar să ajungă să-l susțină în toată această nebunie. „Ea crede că Davis a iubit-o și pretinde că ea nu știa că existau și alte amante în viața lui. Se simte îndreptățită să primească ceva din partea lui, dar noi nu acceptăm așa ceva!”, a pus soția punctul pe i.

image

Nu numai că mariajul lor n-a făcut implozie din cauza infidelităților lui repetate, dar asemenea experiențe complet nedorite pentru niciun cuplu… i-au apropiat pe cei doi soți. „Aventura mea ne-a apropiat și mai mult pe mine și pe soția mea”, a dezvăluit acesta. „Eu nu cred în renunțare. Eu sunt un luptător. Un luptător și… un iubit!”, a ținut să adauge David.

„David a venit la mine de unul singur și mi-a spus că-mi fusese infidel”, a declarat Bergman. „Prima mea reacția a fost să-l părăsesc. Până la urmă, cum a putut să-mi facă mie una ca asta, copiilor noștri, familiei noastre?! Am fost complet șocată!”, a povestit ea cu toată sinceritatea, după care a adăugat: „Apoi m-am gândit că, dacă există o fărâmă de dragoste între noi, trebuie să luptăm să ne salvăm relația!”.

După acea discuție complicată, cei doi soți au început să facă terapie de cuplu, iar el să meargă și individual la psiholog de câte două ori pe săptămână. „Lucrăm de zor la căsnicia noastră și încercăm să reparăm ceea ce a fost distrus atât de rău”, a conchis soția actorului.

foto - Shutterstock



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg