Ciudățenii aruncate pe scenă – de la cenușă umană la jucării sexuale!

Este perioada festivalurilor și-a concertelor de vară, însă distracția se încheie în momentul în care cineva din public aruncă spre idolul său obiecte cu potențial periculos.

image

E căldură mare și, din cauza temperaturii ridicate, e posibil ca oamenii să aibă un comportament mai... ciudat. Oricum nu există scuze pentru un gest cu potențial periculos. De pildă, Harry Styles a trecut printr-o pățanie zilele trecute care se putea lăsa cu... pierderea vederii. În timpul unui spectacol, un fan i-a aruncat ceva în ochi, lucru care n-a fost deloc amuzant. Dimpotrivă.

Iar cântărețul britanic n-a fost singurul star muzical atacat în acest mod. Pink a trecut prin aceeași experiență. Ei i-au aruncat pe scenă cenușă umană. Cineva a considerat potrivit să arunce rămășițele mamei sale trecute în neființă pe scena pe care se afla Pink. Inutil să mai spunem că vedeta a rămas șocată când s-a întâmplat așa ceva. Apoi, la următorul spectacol, le-a cerut celor aflați în public să nu mai facă astfel de gesturi.

„Nici nu știu ce să simt legat de acest lucru”, a spus Pink după ce un fan a aruncat cenușa mamei sale pe scenă. „Trebuie să zic că a fost o premieră!”, a continuat cântăreața să se destăinuie. Pe lângă acest moment inedit, Pink recunoaște că a mai primit din partea admiratorilor ei tot felul de alte obiecte în toată cariera ei – de la ursuleți de pluș, la flori și opere de artă realizate de fanii ei.

Este o modă veche în care fanii aruncă obiecte persoanle pe scenă. La concertele rock, fanele aruncau până și lenjeria lor intimă pe scenă, lucru destul de inofensiv, dar, în zilele noastre, s-a ajuns la obiecte care pot provoca răni fizice, cum a fost în cazul lui Harry Styles, care a fost lovit fix în ochi.

Harry Styles a primit și el alte obiecte, de-a lungul timpului, cum ar fi un kiwi aruncat de cineva din public în timp ce cânta. Acel fruct făcea referire la hitul vedetei cu numele „Kiwi”, dar, totuși, este un obiect consistent care putea face rău. „Nu m-a lovit direct acel kiwi și oricum prefer acest fruct decât o umbrelă, de exemplu, care să fie aruncată spre mine”, a dezvăluit Harry pentru BBC Radio 1.

Lady Gaga s-a speriat de un ursuleț de pluș, aruncat direct spre ea, în luna august a anului trecut. Cântăreața a reușit să-l evite în ultimul moment, însă n-a apreciat deloc gestul fanului ei mult prea entuziast.    

Lil Nas X a fost șocat să observe că cineva aruncase un obiect destinat adulților pe scenă, lângă el, în timp ce susținea un concert în Suedia, săptămâna trecută. Cântăreațul de 24 de ani s-a îndreptat curios spre obiect, l-a ridicat de jos, s-a uitat la el și-a tras concluzia că era o jucărie sexuală. „Cine și-a aruncat p… pe scenă?”, a întrebat câștigătorul unui premiu Grammy.

În concluzie, niște flori sau ursuleți de pluș n-au făcut rău nimănui, dacă au fost oferiți din suflet și în mod pașnic, nu agresiv, unor idoli. Însă nu orice obiect face plăcere și nu nici nu trebuie aruncat nimic în timp ce cineva cântă sau se concentrează pe altceva, corect?

Foto - Shutterstock



Recente

pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg