„The Oprah Winfrey Show”, la ultima ediţie

1 67247 original jpg jpeg

Cunoscuta realizatoare de televiziune americană Oprah Winfrey a înregistrat ultima ediţie a emisiunii care a făcut-o celebră în întreaga lume.

„The Oprah Winfrey Show”,cel mai emoţionant şi longeviv show de televiziune al Statelor Unite ale Americii,era urmărit de circa 40 de milioane de americani în fiecare săptămână pe postul de televiziune ABC,potrivit Mediafax.Miercuri,25 mai,în studiourile de la Chicago,SUA,a fost realizat ultimul episod al programului,al 4.561-lea,după 25 de ani de la debutul din 8 septembrie 1986.

Dacă în ultimele ei emisiuni şi-a luat rămas bun de la admiratori împreună cu mai multe vedete,în ultima ediţie a programului a venit singură în faţa fanilor. Vizibil emoţionată,le-a mulţumit că i-au fost aproape. A vizionat alături de ei fragmente amuzante şi tulburătoare din emisiunile trecute.

„Mulţumesc America! Vă mulţumesc foarte mult! Nu există cuvinte care să se potrivească acestui moment”,a declarat Oprah,după cum  arată NBC Chicago. De asemenea,a ţinut să facă publică adresa ei de e-mail:

,unde invită pe toţi admiratorii ei să-i scrie,pentru a păstra legătura.

Oprah Winfrey are 57 de ani şi se poate lăuda că a fost votată în repetate rânduri drept cea mai influentă femeie din lume. Mai mult,conform revistei Forbesc,este şi cea mai bogată femeie de culoare de pe glob,cu o avere de 2,3 miliarde de dolari.

În luna ianuarie,şi-a lansat un post de televiziune prin cablu,numit OWN,pe care îl vor putea urmări circa 80 de milioane de americani. Grila de programe a postului ei va include emisiuni de lifestyle.

Ştiai că...

... emisiunea „The Oprah Winfrey Show” este redifuzată în 150 de ţări,iar în România începând din anul 2006?



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg