Ţi-a ieşit un coş? Aşa îl maschezi!

1 66769 original jpg jpeg

Scenariul este deja foarte celebru. Când ţi-e lumea mai dragă şi vrei să mergi la o petrecere, te uiţi în oglindă şi-ţi vine s-o iei la fugă. Faţa ta este „gazda” unui coş de toată frumuseţea şi nu ştii ce să faci ca să nu se mai vadă aşa tare.

Frumuseţea începe cu o piele sănătoasă şi lipsită de imperfecţiuni. Pentru a obţine un astfel de ten,este nevoie de produse de make-up care să ne ajute să uniformizăm culoarea şi să corectăm eventualele nereguli. Iată de ce Oana Dinculescu,make-up artist oficial Oriflame România,te învaţă cum să maschezi coşurile care te pun într-o lumină proastă.

7bc3a1f8b1118b87748de60ba5dd5155 jpg jpeg

Uneori,aplicarea unui fond de ten într-o culoare potrivită poate fi suficientă  pentru a diminua efectul unui coş inestetic. Când lucrurile se agravează,este necesară folosirea unui concealer sau chiar a unui corector. De aceea,înainte să te apuci de retuşat imperfecţiunile,nu uita să-ţi pregăteşti tenul pentru machiaj.

Folosind o pensulă specială,care îţi oferă precizie,aplică un strat subţire de concelear într-o nuanţă foarte apropiată de cea a tenului (niciodată o nuanţă mai deschisă sau mai închisă),prin mişcări de tapotare.

Dacă este vorba de coşuri mai vizibile,cu o tentă roşiatică,atunci este necesară mai întâi aplicarea unui corector verde (verdele este culoarea complementară roşului,care ce ajută la neutralizarea culorii) şi apoi,pentru un aspect cât mai natural,aplică peste corector un concealer într-o nuanţa apropiată de cea a pielii. Nu folosi o cantitate prea mare de produs,deoarece rezultatatul va fi exact opus.Recente

Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg