Ţie ce mască de păr ţi se potriveşte?

1 75038 original jpg jpeg

Ai părul uscat, gras sau lipsit de strălucire? În funcţie de problemele cu care te confrunţi, iată câteva măşti de păr pe care ar trebui să le încerci. Efectele lor benefice vor apărea încă de la primele utilizări, aşadar, foloseşte-le cu încredere.

Mască pentru păr uscat

Un păr uscat atrage după sine şi lipsa acelei străluciri naturale. Aşadar,ai nevoie de o mască pe bază de ulei de măsline,deoarece este bogat în nutrienţi esenţiali pentru îngrijirea părului.

Pentru prepararea măştii ai nevoie de 5 linguri de ulei de măsline şi două ouă. Ingredientele se amestecă bine,după care se aplică pe părul uscat şi se înfăşoară bine cu o folie de plastic. După 30 de minute,spală-te pe cap aşa cum o faci în mod normal. Masca se foloseşte de fiecare dată când te speli pe cap.

Mască pentru păr gras

Excesul de sebum duce la îngrăşarea rapidă a părului. Însă,din fericire,există numeroase remedii naturale potrivite pentru părul gras.

O mască recomandată pentru părul gras se prepar:dintr-un ou,½ linguriţă de vitamina B6 lichidă,2 linguri de ulei de măsline şi ½ ceaşcă de ceai de urzică. Ingredientele se amestecă bine,după care compoziţia se aplică pe păr care,ulterior,se înfăşoară într-o folie de plastic şi se lasă aşa timp de o oră. La final,se spală părul în mod normal.

Mască pentru păr degradat

Înaintea de a aplică o mască pentru păr degradat este indicat să te speli pe cap.

Pentru prepararea măştii ai nevoie de un avocado copt curăţat şi taiat felii mici,peste care se adaugă ¼ ceaşcă cu miere şi se amestecă bine.

Apoi,timp de 20 de secunde bagă la cuptorul cu microunde o ceaşcă în care ai turnat în părţi egale ulei de măsline şi ulei de migdale. Uleiurile încălzite se adaugă peste avocado şi miere,după care amestecă ingredientele cu ajutorul unui blender,până când se formează o pastă fină.

Masca se aplică pe păr şi se lasă să acţioneze timp de 30 de minute,după care părul se spală cu şampon şi apă din abundenţă.

Mască pentru redarea strălucirii

Adesea,părul vopsit sau supus factorilor externi,precum feonul sau placa de întins părul,îşi pierde strălucirea naturală.

Un bun remediu care redă vitalitatea părului constă în amestecarea unei ceşti de iaurt cu sucul obţinut de la o lămâie. Aplică masca pe părul ud,după care acoperă-l cu o folie din plastic. Lasă masca să acţioneze timp de 20 de minute,după care spală-te cu şampon şi balsam.Recente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg