Tiffany Trump, renegată de tată şi de întreaga familie? Fraţii săi ar fi complotat să o lase fără avere

2 profimedia 0555053514 jpg jpeg

Odată ajuns la Casa Albă, fostul preşedinte Donald Trump, a fost subiectul multor dezbateri şi controverse. Comentată a fost şi relaţia sa cu soţia Melania, considerată de mulţi a fi una doar de faţadă. Se pare că nici legătura cu fiica sa, Tiffany Trump, nu ar fi una strânsă. Tiffany ar fi fost renegată de propriul tată, iar fraţii ei şi-ar dori să o lase fără avere.

Mândru de familia lui, Donald Trump a ţinut mereu să iasă în faţă cu copiii săi şi îi laude. Ivanka Trump, fiica cea mai mare a fostului preşedinte, i-a fost consilier şi cea mai apropiată, iar de băieţii săi, Donald Trump Jr, Barron şi Eric, mereu a fost mândru. În ciuda popularităţii de care se bucură Ivanka şi fraţii săi, fiica cea mai mică a lui Donald Trump, Tiffany Trump, a ocupat un loc nesemnificativ în viaţa familiei.

Cine este Tiffany Trump?

Tiffany Trump s-a născut din aventura pe care Donald Trump a avut-o cu Marla Maples, în timp ce era căsătorit cu Ivana Trump. După ce a rămas însărcinată, Marla s-a căsătorit cu Trump, dar „inima lui nu a fost niciodată într-o relaţie‟. Despre Trump s-a scris că ar fi avut şi alte iubite în timpul căsniciei cu Maples.

Când i s-a cerut să îşi descrie fiica cea mică, în anul 2016, Donald a spus: „Tiffany este o tânără extraordinară, cu o inimă mare şi frumoasă. A fost întotdeauna o elevă grozavă şi o persoană foarte populară, indiferent de locurile în care mergea. Sunt încredibil de mândru de ea‟, spunea el. Cu toate acestea, în spatele acestor declaraţii, fostul preşedinte şi Tiffany nu ar fi avut o relaţie tocmai bună.

În copilărie, Donald Trump nu i-a fost aproape lui Tiffany. Ca om de afaceri, Trump era întotdeauna ocupat şi nu avea timp de copiii săi, în special de Tiffany. Când Trump şi Maples au divorţat în 1999, Maples s-a stabilit în California, în încercarea de a o ţine pe Tiffany cât mai departe de ochii celorlalţi: „O aduceam la New York, doar de câteva ori pe an, ca să îşi vadă tatăl la birou. În rest Tiffany şi Donald aveau puţine întâlniri‟, declara Maples.

Donald Trump ar fi făcut întotdeauna diferenţă între Tiffany şi ceilalţi copii ai săi: „Tot ce îşi dorea Tiffany era să se bucure de privilegiile de care ne bucuram şi noi, să trăiască sub acoperişul tatălui nostru‟, a scris Ivanka, fiica preferată a lui Donald Trump, aşa cum însuşi fostul preşedinte a declarat, în cartea sa.

Din cauza faptului că treceau chiar şi luni de zile fără ca Tiffany şi Donald Trump să vorbească, relaţia celor doi se deteriora pe zi ce trece: „Tiffany şi tatăl ei nu au vorbit luni întregi şi nici nu s-au văzut. Ultima dată când s-au văzut a fost la o ceremonie de familie, dar pentru ea a fost un moment incomod şi nu s-a simţit dorită. A fost considerată mereu fiica cealaltă sau fiica uitată‟, a declarat o sursă apropiată lui Tiffany.

Se pare că nici fraţii lui Tiffany nu ar fi avut o relaţie apropiată cu ea. Potrivit yourtango, Ivanka şi Donald Trump Jr. chiar s-au gândit să îşi lase sora fără averea pe care urmează să o moştenească. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg