Tipsuri utile pentru păr, înainte de a fi spălat

1 64095 original jpg jpeg

Esenţiale pentru îngrijirea părului sunt măştile pe bază de uleiuri hrănitoare. Înainte de a face duş, masează scalpul cu o mască din uleiuri pe care le încălzeşti uşor, pentru a beneficia de un plus de efect. Nu doar că vor adăuga strălucire părului, dar îl vor hrăni de la vârf până la rădăcină.

Iată câteva ponturi pe care să le urmezi,dacă vrei să te mândreşti cu podoaba ta capilară:

Adaugă şi capsule de vitamina E

O idee excelentă,pe lângă amestecul uleiurilor preţioase,precum sunt uleiul de ricin,de măsline şi de migdale,este să adaugi în mască şi câteva capsule de vitamina E.

Sunt binecunoscute proprietăţile acestei vitamine de a lupta împotriva căderii părului.Ţine amestecul de uleiuri pe păr timp de 20 de minute,apoi clăteşte-te cu apă călâie,pe cât posibil.

Oricum,nu utiliza apă fierbinte,pentru că la final vei avea parte de un păr dur şi uscat.

Aşa faci balsam natural

Poţi folosi un balsam natural,preparat din ingrediente care aduc beneficii părului,cum ar fi iaurtul şi gălbenuşurile de ou.Acest amestec este una dintre cele mai eficiente balsamuri de păr. Îi confer strălucire şi îl poţi coafa mai uşor.

Mierea hrăneşte firul de păr

Înainte să-ţi speli părul masează-l cu miere şi vei vedea cum se transformă structura şi culoarea părului. Mierea hrăneşte în profunzime firul şi îi dă supleţe şi rezistenţă.

Mască din banana cu maioneză

Înainte să te speli pe cap,aplică pe păr o mască pe care o faci din două banane coapte mixate,peste care adaugi două linguri cu maioneză şi o lingură cu ulei de măsline.

Lasă masca să acţioneze pe păr timp de o oră şi apoi clăteşte bine părul cu apă călduţă. Bananele au proprietăţi de catifelare a podoabei capilare,iar această mască este special creată pentru a trata părulcasant şi uscat.

Mască nutritivă pentru părul gras

Amestecă două gălbenuşuri de ou cu sucul de la o lămâie şi o ceşcuţă cu iaurt,apoi aplică această compoziţie pe părul nespălat.

Lasă masca să acţioneze cel puţin o jumătate de oră,apoi clăteşte părul cu apă călâie din abundenţă,nu fierbinte,iar la final îţi speli părul cu şamponul şi balsamul obişnuit.Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg