Tom Hanks, pasionat de fotografierea obiectelor pierdute, în special mănuşi. Chiar le găseşte proprietarii?

1 shutterstock 1422529238 jpg jpeg

Tom Hanks este fascinat de mănuşi pierdute. De-a lungul anilor, a adunat o colecţie impresionantă de fotografii cu mănuşi şi alte lucruri rătăcite, pe care le-a postat pe reţelele sociale Ce a răspuns când a fost întrebat de ce are acest obicei?

Dintr-un anumit motiv, actorul Tom Hanks reuşeşte să revină mereu în atenţia publică când prin umorul său, când prin imagini care surprind. Ridică atât de multe întrebări. De ce este Tom Hanks atât de obsedat de mănuşi? A avut un fel de experienţă traumatică cu o mănuşă pierdută? Poate la un moment dat a pictat o faţă pe o mănuşă şi aceea i-a devenit cea mai bună prietenă. O altă variantă ar fi că actorul hollywoodian încearcă cu disperare să salveze fiecare mănuşă, şosetă şi pantof pierdute prin Manhattan din New York, SUA. Este posibil să-şi fi asumat să reunească pe oricare dintre cei 1,6 milioane de locuitori din New York cu obiecte pe care le-au pierdut pe străzile oraşului.

Cineva trebuia s-o facă şi pe asta!

În mod clar afectat de existenţa solitară a unei mănuşi aruncate la întâmplare sau a unei şosete, Tom Hanks pare să-şi fi luat sarcina să rezolve această criză teribilă.

Ocazional include şi alte articole aruncate, cum ar fi suzete, pantofi, fulare, căciuli, legitimaţii de student. Alteori, dă indicaţii, atât de dedicat este să aducă acasă aceste articole iubite cândva: „Mănuşă de box? Pantof? Pălărie? Nu ştiu, dar a fost pierdut pe 70th B'way‟.

Tot cu ajutorul unei mănuşi solitare şi-a anunţat infectarea cu coronavirus

Într-o zi de joi obişnuită (12 martie 2020), Tom Hanks a împărtăşit cu o lume întreagă o nouă imagine a unei mănuşi banale. De acea dată, postarea avea un alt sens.

2 89335421 220439659103054 6132372195420061728 n jpg jpeg

Era o mănuşă de plastic, aruncată într-o pungă cu deşeuri periculoase dintr-un spital, asociată cu anunţul că el şi soţia sa, Rita Wilson, au avut rezultate pozitive la testul de coronavirus.

După o perioadă de spitalizare şi vindecare, atât el, cât şi soţia au decis să doneze plasmă.

Motivul pasiunii sale pentru mănuşi pierdute

Actorul nu are acest obicei de ieri de azi, ci de ani de zile. În anul 2013, când a fost întrebat despre obsesia pentru fotografierea unor mănuşi pierdute, a spus: „Există vreo metaforă mai bună pentru a exprima singurătatea din acest oraş?‟

 

        View this post on Instagram                       A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)

Una dintre postări a unit proprietarul cu obiectul rătăcit

Nu este clar dacă postările lui Hanks au reunit pe cineva cu hainele pierdute, dar una dintre ele a ajutat la localizarea unei eleve care şi-a pierdut legitimaţia.

Citeşte şi: Tom Hanks şi Rita Wilson sunt căsătoriţi de 31 de ani. Cum au reuşit să aibă un mariaj longeviv

Tânăra, pe nume Lauren, şi-a amintit cum s-a întâmplat: „Stau în bibliotecă încercând să-mi fac temele şi primesc un e-mail cu un link către Twitter pe care scria: «Eşti faimoasă»!‟.

Totuşi, prea multe postări de acest gen, însoţite de mesaje amuzante uneori,ajung să atragă şi comentarii negative: „Nimeni nu va menţionează că @tomhanks twitter are 75% poze cu articole de îmbrăcăminte pierdute? Chiar nimeni?‟.

FOTO: Shutterstock, Instagram/tomhanksRecente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg