Top cele mai toxice cupluri de la Hollywood. Dragostea lor s-a transformat într-un adevărat spectacol de circ!

1 cupluri jpg jpeg

În multe relaţii de la Hollywood există un fir dramatic. Vedetele pot avea obiceiuri neobişnuite, care pot influenţa viaţa de cuplu. Însă în cazul acestor cupluri, lucrurile au degenerat, iar dragostea lor s-a transformat într-un adevărat spectacol.

Cu zeci de paparazzi în jurul lor, celebritatea poate fi copleşitoare pentru unele vedete, în special dacă în relaţia lor de cuplu există tensiune. De-a lungul timpului, în lumea de la Hollywood, au existat câteva cupluri care au atras atenţia, mai mult decât altele, din cauza toxicităţii din relaţie.

Până la urmă, au ajuns la despărţire, iar fanii lor sunt de acord că le este mai bine unul fără celălalt.

Locul 5: Pamela Anderson şi Tommy Lee s-au cunoscut în ajunul Anului Nou, în 1994, iar după câteva zile, cei doi s-au căsătorit în Mexic. În locul verighetelor, cei doi au optat pentru tatuaje permanente, cu numele celuilalt, în jurul degetelor. După 3 ani de mariaj, Tommy Lee a fost arestat pentru comportament abuziv faţă de Pamela. Se spune că Lee ar fi fost abuziv inclusiv cu copiii şi că deţinea în mod ilegal o armă de foc.

Citeşte şi: „Vedete care şi-au întâlnit dragostea la vârste înaintate. A meritat aşteptarea?”

Locul 4: Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare „The Rum Diary‟ şi de acolo relaţia lor a început să evolueze. Cei doi s-au căsătorit în 2015, dar un an mai târziu, Amber Heard a depus actele de divorţ şi a obţinut un ordin de restricţie temporar din partea autorităţilor, deoarece pretindea că actorul a abuzat-o fizic. Depp a negat vehement că şi-ar fi lovit fosta soţie.

Locul 3: Povestea de dragoste dintre Madonna şi Sean Penn a început în anul 1985, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare al videoclipului „Material Girl‟. Relaţia lor a evoluat rapid, iar după câteva luni de relaţie, cei doi s-au căsătorit. În cele din urmă, lucrurile au început să degenereze, din cauza temperamentului lui Sean Penn. Se spune că actorul avea crize de gelozie, dacă se apropia cineva de artistă. De asemenea, s-a zvonit că Penn ar fi abuzat-o ani de zile pe cântăreaţă. În cele din urmă, ei au divorţat.

Locul 2: Selena Gomez şi Justin Bieber şi-au început relaţia în 2011, însă nu a fost una armonioasă. S-a spus că s-ar fi înşelat unul pe celălalt şi că s-ar fi rănit reciproc. Într-un interviu, Justin Bieber a recunoscut că nu s-a comportant potrivit cu Selena.

Citeşte şi: „Orlando Bloom nu este un partener perfect. Cu ce obicei o scoate din minţi pe Katy Perry”

Locul 1: Chris Brown şi Rihanna s-au întâlnit pentru prima oară în 2005, iar 3 ani mai târziu, au dezvăluit oficial să sunt împreună. Relaţia lor părea a fi una fericită, până în momentul în care Chris Brown a fost arestat, deoarece a agresat-o fizic pe Rihanna. Brown a pledat vinovat şi a fost condamnat la cinci ani de închisoare, pentru violenţă domestică. Rihanna a cerut şi un ordin de restricţie.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!