Top cele mai toxice cupluri de la Hollywood. Dragostea lor s-a transformat într-un adevărat spectacol de circ!

1 cupluri jpg jpeg

În multe relaţii de la Hollywood există un fir dramatic. Vedetele pot avea obiceiuri neobişnuite, care pot influenţa viaţa de cuplu. Însă în cazul acestor cupluri, lucrurile au degenerat, iar dragostea lor s-a transformat într-un adevărat spectacol.

Cu zeci de paparazzi în jurul lor, celebritatea poate fi copleşitoare pentru unele vedete, în special dacă în relaţia lor de cuplu există tensiune. De-a lungul timpului, în lumea de la Hollywood, au existat câteva cupluri care au atras atenţia, mai mult decât altele, din cauza toxicităţii din relaţie.

Până la urmă, au ajuns la despărţire, iar fanii lor sunt de acord că le este mai bine unul fără celălalt.

Locul 5: Pamela Anderson şi Tommy Lee s-au cunoscut în ajunul Anului Nou, în 1994, iar după câteva zile, cei doi s-au căsătorit în Mexic. În locul verighetelor, cei doi au optat pentru tatuaje permanente, cu numele celuilalt, în jurul degetelor. După 3 ani de mariaj, Tommy Lee a fost arestat pentru comportament abuziv faţă de Pamela. Se spune că Lee ar fi fost abuziv inclusiv cu copiii şi că deţinea în mod ilegal o armă de foc.

Citeşte şi: „Vedete care şi-au întâlnit dragostea la vârste înaintate. A meritat aşteptarea?”

Locul 4: Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare „The Rum Diary‟ şi de acolo relaţia lor a început să evolueze. Cei doi s-au căsătorit în 2015, dar un an mai târziu, Amber Heard a depus actele de divorţ şi a obţinut un ordin de restricţie temporar din partea autorităţilor, deoarece pretindea că actorul a abuzat-o fizic. Depp a negat vehement că şi-ar fi lovit fosta soţie.

Locul 3: Povestea de dragoste dintre Madonna şi Sean Penn a început în anul 1985, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare al videoclipului „Material Girl‟. Relaţia lor a evoluat rapid, iar după câteva luni de relaţie, cei doi s-au căsătorit. În cele din urmă, lucrurile au început să degenereze, din cauza temperamentului lui Sean Penn. Se spune că actorul avea crize de gelozie, dacă se apropia cineva de artistă. De asemenea, s-a zvonit că Penn ar fi abuzat-o ani de zile pe cântăreaţă. În cele din urmă, ei au divorţat.

Locul 2: Selena Gomez şi Justin Bieber şi-au început relaţia în 2011, însă nu a fost una armonioasă. S-a spus că s-ar fi înşelat unul pe celălalt şi că s-ar fi rănit reciproc. Într-un interviu, Justin Bieber a recunoscut că nu s-a comportant potrivit cu Selena.

Citeşte şi: „Orlando Bloom nu este un partener perfect. Cu ce obicei o scoate din minţi pe Katy Perry”

Locul 1: Chris Brown şi Rihanna s-au întâlnit pentru prima oară în 2005, iar 3 ani mai târziu, au dezvăluit oficial să sunt împreună. Relaţia lor părea a fi una fericită, până în momentul în care Chris Brown a fost arestat, deoarece a agresat-o fizic pe Rihanna. Brown a pledat vinovat şi a fost condamnat la cinci ani de închisoare, pentru violenţă domestică. Rihanna a cerut şi un ordin de restricţie.

Sursă foto: Shutterstock Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg