Topul celor mai sexy actriţe de la Hollywood

1 53106 original jpg jpeg

Revista cu specific cinematografic Total Film a alcătuit un top al celor mai sexy actriţe de la Hollywood pe baza voturilor exprimate de aproximativ 25.000 de cititori.

Locul 1-Jennifer Lawrance

Nominalizată la Oscar pentru foarte apreciatul ei rol din "Silver Linings Playbook",tânăra actriţă americană place publicului larg mai întâi pentru aerul ei natural şi pentru polivalenţa ei actoricească. Deşi i-a sedus pe criticii de cinema cu rolul din "Silver Linings Playbook",Jennifer Lawrence are în acelaşi timp mare succes şi la public,fiind eroina francizei "The Hunger Games",al cărei al doilea film va fi lansat în acest an.

Locul 2-Scarlett Johansson

e23474dd63c993b950d4b1b6a40d55f5 jpg jpeg

Aleasă de mai multe ori "cea mai sexy femeie a anului",actriţa americană a pierdut însă acest titlu şi ocupă acum doar poziţia a doua,rămânând însă una dintre cele mai seducătoare apariţii feminine din cinematografia hollywoodiană. Scarlett Johansson va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în rolul Janet Leigh din filmul biografic despre Alfred Hitchcock şi în filmul "Don Jon's Addiction",regizat de Joseph Gordon-Levitt.

Locul 3-Kristen Stewart

71423ba5ca6f7a23639908cd302f9185 jpg jpeg

În ciuda nominalizării la Zmeura de Aur la categoria "cea mai proastă actriţă" pentru rolul Bella din filmele francizei "Amurg/ Twilight",actriţa americană are o frumuseţe care încântă publicul şi criticii de film. Ea va juca în curând în continuarea filmului "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător",un film care a făcut deja mult zgomot la Hollywood.

Locul 4-Emmma Stone

1e30b916b470a7da9f8cf85bf6b570eb jpg jpeg

Actriţa americană a cucerit publicul cu rolurile din "Culoarea sentimentelor/ The Help" şi "Crazy Stupid Love". În plus,admiratorii ei au motive de bucurie:tânăra actriţă cu părul roşu şi ochi albaştri va apărea în şase filme în 2013.

Locul 5-Mila Kunis

844de8ba3ff273b6f0b70c467214fa16 jpg jpeg

Marele public a descoperit-o alături de Natalie Portman în drama "Black Swan". De atunci,actriţa cu origini slave a fost aleasă cea mai sexy femeie din lume de către publicaţia Esquire Magazine şi i-a luat locul lui Demi Moore în braţele lui Ashton Kutcher. Mila va putea fi văzută în acest an în cinematografe în filmul "Grozavul şi puternicul Oz".



Recente

Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell  jpg
nick cannon  Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld   Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg