Topul motivelor pentru care ai dureri de sâni

top 7 reasons your breasts hurt jpeg

Dacă te confrunţi cu dureri de sâni, însă nu eşti în perioada menstruală când apar dereglări la nivel hormonal, poate fi vorba de o altă cauză. Iată care sunt cele mai comune.

Porţi sutienul nepotrivit

Când vine vorba de sănătatea sânilor tăi,este important să acorzi atenţie sutienelor pe care le poţi. Dacă sutienul este prea strâmt sau cupa este prea mică,poţi ajunge să te confrunţi cu dureri de sâni. 

Iei anumite medicamente

Pilulele contraceptive şi cele destinate tratării infertilităţii sau pentru uşurarea simptomelor menopauzei pot duce la apariţia durerilor de sâni. De obicei,astfel de pastile conţin cantităţi mari de estrogen şi progesteron sub formă sintetică ce pot duce la apariţia dezechilibrului hormonal. Antidrepresive pot declanşa şi ele dureri de sâni.

Există un dezechilibru la nivelul acizilor graşi

Dacă există un dezechilibru la nivelul acizilor graşi,ţesutul mamar poate fi afectat,la fel ca şi modul de funcţionare a hormonilor. Poţi folosi ulei de ciuboţica cucului,deoarece este o sursă bună de acizi graşi şi reduce sensibilitatea ţesuturilor mamare

Faci prea mult sport

În cazul în care mergi la sală şi tragi de fiare sau faci exerciţii pentru tonifierea bustului,există un risc destul de mare să te confrunţi cu dureri de sâni,întrucât ţesutul mamar se întinde în timp ce depui efort fizic. De aceea,este necesar să porţi o bustieră potrivită,care să-ţi susţină sânii în timp ce faci mişcare.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg