Tori Spelling - accident din cauza unui paparazzo

1 49619 original jpg jpeg

Actriţa americană Tori Spelling a trăit momente de groază după ce, următită de un paparazzo, a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un zid din incinta unei şcoli din Los Angeles.

Aceasta a comunicat prin intermediul reţelei de socializare Twitter că un paparazzo a urmărit-o în timp ce-şi ducea copiii la şcoală. "Am încercat să scap de el şi am provocat un accident destul de grav.Am dărâmat un perete al şcolii",a mai spus actriţa. Chiar şi în timpul accidentului,aceasta nu s-a oprit din fotografiat. " Câteva mămici care erau acolo l-au alungat. Până unde se poate merge cu asta? Până când cineva va muri,?",a mai scris actriţa pe Twitter.

Maşina a rezistat impactului,iar cei doi copii,Stella (de doi ani şi jumătate) şi Liam (de patru ani) au scăpat fără să fie răniţi. Cu toate acestea,Tori,de 38 de ani,însărcinată cu cel de-al treilea copil (urmând să nască în toamna acestui an) este încă afectată şi zguduită de accident,spune agentul de presă al actriţei. “Vor merge oricum la doctor pentru a face câteva investigaţii amănunţite”,a mai spus agentul.

Martorii accidentului au spus că fotograful a urmărit-o încă de pe aleea şcolii. Ea a încercat să-l evite pe paparazzo,parcând lângă aleea din curtea interioară a şcolii. “Apoi a dat înapoi şi a lovit din plin acel zid”,a adăugat martorul.

Foto:ReutersRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg