Totul despre mariajul Carla Bruni-Nicolas Sarkozy: „Dacă m-ar înşela, i-aş tăia gâtul în somn“

12 profimedia 0221195208 jpg jpeg

Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy fost condamnat la 3 ani de închisoare, pentru corupţie şi trafic de influenţă. Sarkozy a primit doar un an cu executare şi poate să ceară ispăşirea pedepsei la domiciliu, dacă sentinţa rămâne definitivă. Nu se ştie dacă definitiv va rămâne lângă el şi soţia sa, fostul model Carla Bruni.

Carla Bruni (53 de ani) este fost model, cântăreaţă şi actriţă de origine italiană. Înainte de a-l cuceri pe seful statului francez,  fost implicată în relaţii cu alţi bărbaţi celebri, printre care  Mick Jagger, Eric Clapton şi chiar Donald Trump. Bruni a negat doar ultimul nume, declarând că e doar un zvon mincinos.

Cert este că are o atracţie pentru oamenii politici controversaţi. La fel ca Donald Trump, Sarkozy (66 de ani) a stârnit numeroase controverse în timpul mandatului său. Însă Carla Bruni nu a ţinut cont de toate acestea şi s-a îndrăgostit nebuneşte de el. Cel puţin aşa spunea la începutul relaţiei lor. „Dacă m-ar înşela, aş fi capabilă de gesturi nebuneşti. I-aş tăia gâtul sau urechile în somn“, declara ea.

În anului 2005, Cécilia Sarkozy, a doua soţie a preşedintelui francez, a părăsit domiciliul conjugal, în urma unei relaţii a lui Nicolas Sarkozy cu Anne Fulda, jurnalistă care provenea dintr-o familie de evrei originari din România. Cei doi s-au împăcat după câteva luni, dar au sfârşit prin a divorţa în 2007. La vremea respectivă, Nicols Sarkozy era deja preşedintele Franţei.

Câteva luni mai târziu, în februrie 2008, Sarkozy şi Bruni se căsătoreau într-un cadru restrâns, de doar 20 de persoane. Înainte de acest mariaj, artista declara: „Monogamia mă plictiseşte teribil... Sunt monogamă din când în când, dar prefer poligamia“.

Actualul soţ i-a schimbat însă viziunea asupra relaţiilor, se pare. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, iar preşedintele s-a îndrăgostit la prima vedere: "Carla, ai curaj să mă săruţi pe gură, chiar acum, în faţa tuturor?“, i-ar fi şoptit la ureche, apoi a condus-o acasă. 

De Crăciun, în 2007, Sarkozy i-a dăruit inelul de logodnă care a costat nu mai puţin de 14.000 de dolari. „Am fost sedusă de inteligenţa lui. Are cinci sau şase creiere irigate remarcabil“, declara Carla Bruni. Probabil că dintr-unul dintre ele a pornit şi ideea de a avea un copil, astfel că cei doi au devenit părinţi în 2011, când Bruni a născut o fetiţă, Giulia. Nicolas Sarkozy a fost astfel primul preşedinte din istoria Franţei care a devenit tată în timpul mandatului.

Deşi a declarat că rolul de primă-doamnă a Franţei nu a încântat-o foarte tare şi, cu toate că a renunţat de bună voie la celebritate şi carieră, Carla Bruni a mărturisit că se plictiseşte acasă: „Sunt uşor deprimată când stau doar cu copiii (mai are un fiu dintr-o relaţie anterioară – n.r.)“. Poate nu va mai fi cazul, acum că şi soţul va fi acasă permanent, timp de un an.

FOTO ProfimdiaRecente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg