„Totul despre sex”... în 3. Serialul-fenomen revine fără personajul Samantha

1 shutterstock 183449639 jpg jpeg

Seria „Totul despre sex/ Sex and the City” revine la HBO, iar trei dintre actriţele consacrate vor face iar parte din distribuţie: Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis. Actriţa Kim Cattrall, care a interpretat rolul Samantha Jones în serialul original şi în cele două lungmetraje, nu va reveni în proiect, deoarece între ea şi Sarah Jessica Parker ele există un conflict deschis, pornit chiar pe platourile de filmare.

Noua serie, care se va numi „And Just Like That…”, le are în prim-plan pe Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis) şi Miranda Hobbes (Nixon), şi prietenia lor la vârsta de 50 de ani. Serialul va avea 10 episoade de câte jumătate de oră. Filmările sunt programate să înceapă în New York, în primăvara aceasta.

Serialul „Sex and the City” a fost creat de Darren Star pe baza romanului omonim al lui Candace Bushnell, apărut în 1997. A fost lansat de HBO în 1998 şi a avut şase sezoane, până în 2004. Serialul a fost urmat de două filme, „Sex and the City” (2008) şi „Sex and the City 2” (2010). 

Serialul spune povestea a patru prietene şi aventurile lor amoroase. Pentru fani, părea că prietenia de pe micile ecrane continuă şi atunci când camerele de filmat sunt stinse. Lucrurile nu au stat deloc aşa în realitate, iar ostilităţi nebănuite au ieşit la suprafaţă, odată cu unele declaraţii acide ale actriţei Kim Cattrall despre Sarah Jessica Parker, demonstrând că tensiunile dintre cele două actriţe au rădăcini mult mai adânci.

Neînţelegerile au început să iasă la suprafaţă când a venit anunţul că filmul „Sex and the City 3“ a fost anulat deoarece Kim Cattrall a refuzat să reia rolul Samanthei Jones. Tot atunci, Cattrall a mai mărturisit că nu este prea apropiată de cele trei colege ale sale, subliniind diferenţa de vârstă şi stilulurile de viaţă diferite: „N-am fost niciodată prietene. Ele toate au copii, iar eu sunt cu zece ani mai în vârstă şi de când s-a terminat seria eu mi-am petrecut cea mai mare parte din timp în afara New York-ului şi nu le-am mai văzut. Singurul nostru punct comun era această serie şi acum s-a terminat“. 

Tensiunile dintre protagoniste au izbucnit cu mulţi ani în urmă chiar pe platourile de filmare ale serialului, pe fondul unor invidii. Conflictul a ajuns până în punctul în care S.J.Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis nu mai vorbeau deloc cu Kim în afara filmărilor, luau masa separat de ea şi dormeau în hoteluri diferite.

FOTO Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg